LELKIZŐ

Szerző ripost

4 hónapja

Van oka félni? Ijesztő, ami Lajcsi otthonában történik

A trombitaművész a rendőrséghez fordult tehetetlenségében.

Szerző ripost

Lehet, hogy valaki szórakozik vele, de az is lehet, hogy van oka félni Galambos Lajcsinak. A nemrégiben elvált trombitaművész mocsai birtokán sorra pusztulnak el a halak a helyi tóból, miután tíz-tizenkét használt akkumulátort helyezett el valaki a birtokon.

"Tíz-tizenkét használt akkumulátort tettek le a bejáratomhoz közel, az erdő szélén. A tömeges halpusztulás után – a helyi környezetvédőkkel karöltve – megfigyelő kamerákat, azaz vadkamerákat helyeztünk el több helyen, amelyek mozgásra kapcsolnak be, így szerencsére azt is rögzítették, amikor a veszélyes hulladékot a portám elé halmozták. Természetesen megteszem a szükséges lépéseket, ismeretlen tettes ellen feljelentést teszek, és átadom a felvételeket a hatóságnak. Jól látszik az autó és a rendszám, amivel ideszállították a kiszuperált akkumulátorokat, így bízom benne, hogy hamar kézre kerítik a tetteseket" – háborgott a Blikknek Lajcsi.

A zenésznek megfordult a fejében, hogy valaki fenyegető célzattal teszi tönkre a birtokát, esetleg személyes bosszú állhat a háttérben.

Az elmúlt harminc évben nem történt ilyesmi a birtokomon, kétlem, hogy a véletlen műve lenne, hogy épp most rakja ide valaki ezeket az akkumulátorokat, miután a nyilvánossághoz fordultam a Mocsán és a birtokomon folyó környezetszennyezés miatt. Személyes bosszúról lehet szó, esetleg megfélemlítésről, de üzenem, nem veszik el a kedvem a környezetszennyezés elleni harctól, sőt! Az féljen, akinek félnivalója van!

 – jelentette ki a trombitaművész.


 

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!