1 hónapja

Nyolc éve hunyt el Bajor Imre, így néz ki most a Kicsihuszár sírja - Fotó

Bajor Imre rettegett a haláltól, de nem menekülhetett előle. 2014 augusztus 6-án hunyta le örökre a szemét.

Napra pontosan 8 éve, hogy az ország egyik legikonikusabb színésze, legnagyobb nevettetője, a Kicsihuszárként is emlegetett Bajor Imre örökre lehunyta a szemét. A Farkasréti temetőben vettek tőle búcsút, végső nyughelye alig pár lépésre található nagy barátja, Koós János sírjától.

Fotó: Facebook

Bajor Imre 2013 végén tudta meg,  hogy gyakori rosszulléteinek oka a gyilkos kór. Agydaganattal küzdött. Bár közeli ismerőseiket beavatták, 2014 márciusáig titkolták Bajor betegségét. 

Barátai, kollégái a halála előtt pár nappal még beszéltek vele. Kern András elárulta, tervezték, hogy meglátogatják a színészt, ám erre sajnos már nem kerülhetett sor.

A Ripost egyik olvasója Bajor halálának évfordulón járt a sírkertben, igaz, a nagy meleg miatt a kora reggeli órákban. Akkor még semmi különöset nem tapasztalt a sír körül, de mint mondja, biztos benne, hogy később vittek friss virágot a néhai színész sírjára.

Fotó: Ripost olvasó

"Amióta az eszemet tudom, nagy tisztelője voltam Bajor Imrének, igaz, sosem adatott meg, hogy személyesen is találkozzak vele. A halála mégis érzékenyen érintett. Szombat reggel egy hozzátartozóm sírjánál voltam a Farkasréti temetőben, de tettem egy kis kitérőt a Művészparcella felé. Sajnos ez a rekkenő hőség egyik sírnak sem tesz jót, gyakorlatilag pár óra alatt elhervadnak a legszebb virágok is" - sóhajtott Ilona, aki egy fotót is készített a sírról.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!