LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Orvosi javaslat ellenére sem kéri a kemoterápiát Deák Bill Gyula felesége

Nem ért véget a legendás zenész és feleségének a megpróbáltatásai. Újabb nehézségeket kell együtt átvészelniük.

Szerző Ripost

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, magyar zenészlegenda és felesége megszenvedték az elmúlt két évet. Deák Bill Gyula feleségénél, Marikánál az év elején mellrákot diagnosztizáltak. Az életveszélyen szerencsére már túl van, ám a gyógyulását most a nagy meleg nehezíti.

Pont mint tizenkét évvel ezelőtt, Marikának operáción kellett átesnie, majd az orvos kemoterápiát és sugárkezelést javasolt. Akkoriban a bluesénekest annyira megviselte szerelme szenvedése, hogy szívinfarktust kapott. S talán a rossz emlékek miatt, de végül úgy döntött az asszony, ezúttal hallani sem akar a kemoterápiáról – tudta meg a Blikk.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Alá kellett írnia egy papírt, hogy az orvosi javaslat ellenére sem kéri a kemót és a sugárterápiát. Most gyógyszereket kap, és bízunk benne, hogy ezek segítenek majd” – árulta el aggodalommal a hangjában Deák Bill Gyula.

„Nem szeretnék ismét kezelést, elég volt belőle tizenkét évvel ezelőtt. Nagyon rosszul viseltem, és azt a borzalmat nem akarom újra átélni! Egyébként sem vagyok most jól lelkileg, a napokban temettük el a nővéremet, ami nagyon megviselt” – tette hozzá a zenész felesége.

Reméljük döntése helyesnek bizonyul és hamarosan ismét jó egészségnek örvend majd. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!