LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

"Nagyon fájt nekem" - szívszorító vallomást tett Kozso lánya

Amanda mindenben az énekes mellett volt a nehéz időkben.

Szerző Ripost

Nyolc éve súlyos csapás érte Kozsót. Agyvérzését követően sokáig beszélni és járni sem tudott. De lányára és családjára mindenben számíthatott.

Fotó: TV2

Kozso 2014-ben kapott agyvérzést, egy ideig mesterséges kómában tartották. Ezt követően újra kellett tanulnia beszélni és járni, hosszú idő volt, mire felépült. Ez idő alatt lánya – akinek nemrégiben jelent meg Magyarországon erotikus könyve – amiben tudott, édesapja segítségére volt. Nehéz időszak volt nemcsak neki, hanem az egész család számára. Amanda Ardens a Borsnak mesélt erről a nehéz időszakról:

 Egy gyereknek a tudat, hogy elveszítheti bármelyik szülőjét, szörnyű érzés, nagyon fájt nekem. Ő erős ember, büszke vagyok, amiért rengeteget küzdött és dolgozott azért, hogy felépüljön. Óriási dolog, ha egy sztrók után valaki újra megtanul beszélni és járni. Én lelkileg próbáltam segíteni. Mindvégig a küzdést és a gyógyulni akarást láttam nála. Sokat beszélgettünk akkor telefonon, igyekeztünk a családdal közösen erőt adni neki a gyógyuláshoz – emlékezett vissza a szörnyű időszakra Kozso lánya, aki arról is beszélt, milyen volt a kapcsolata az énekessel, illetve milyen volt számára két híres ember gyermekeként felnőni.

Minderről a szerdai Borsban olvashatsz részletesebben. Keresd az újságosoknál!

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!