LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

„Meg akart halni” – drámai vallomás Klapka Dennis régi jó barátjától

Bár Klapka György és Mari Zsuzsi fia egy epilepsziás rohamba halt bele péntek este, valójában szó szerint és módszeresen rombolta az egészségét. Dennis arra vágyott, hogy meghaljon és újra édesanyja, Mary Zsuzsi mellett legyen.

Szerző Ripost

Klapka Dennis jó ideje feladta már a súlyos mentális és fizikai betegségeivel vívott harcot. Aki csak ismerte tudta róla, hogy nem szedte a gyógyszereit és minden módon, módszeresen pusztította önmagát. A Borsnak most megszólalt egy régi barátja Rita, aki elárulta, hogy a 34 éves Dennis önmagát hibáztatta édesanyja Mary Zsuzsi 11 évvel ezelőtti haláláért. 

Fotó: TV2 Mokka

Ez a szegény fiú több mint tíz éven át emésztette magát anyukája halála miatt és az utóbbi időben szinte már csak arról beszélt nekem, hogy miatta halt meg Zsuzsi, mert nem volt mellette és nem figyelt rá eléggé. Számtalanszor hallottam tőle, hogy számára már csak az hozhat megnyugvást, ha az anyja után megy és bocsánatot kér tőle odaát. Meg akart halni...

- nyilatkozta Rita, aki élete utolsó időszakában gyakran beszélgetett az elhunyttal. 

Hogy mit mondott Dennis családi viszonyairól és mit ajánlott a nagybeteg fiúnak a gyógyulása érdekében, az kiderül a Bors napilap keddi számából. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!