LELKIZŐ

Szerző rp

1 hónapja

Agyhalottnak nyilvánították, lekapcsolják a gépekről Anne Heche-t

A színésznő múlt hét végén szenvedett súlyos autóbalesetet.

Szerző rp

Hivatalosan is agyhalottnak nyilvánították Anne Heche-t a Los Angelesben történt autóbalesete után, és lekapcsolják az életfenntartó gépekről - közölték a színésznő családjának és barátainak képviselői a sajtóval. Elmondták, hogy Heche csak addig marad a lélegeztetőgépen, ameddig az orvosok megállapítják, melyik szerve használható fel. A színésznő kívánsága ugyanis az volt, hogy halála esetén szervdonor legyen. Azt is hozzátették, hogy "nem várható, hogy túléli", ha lekapcsolják a gépekről.

"Szeretnénk mindenkinek megköszönni a jókívánságokat és az imákat Anne felépüléséért, és köszönetet mondunk az elhivatott személyzetnek és a csodálatos nővéreknek, akik Anne-t a West Hills kórház Grossman Burn Centerében ápolták" – fogalmazott a család képviselője.

Fotó: Facebook

A kórházban azt közölték, Heche olyan súlyos agysérülést szenvedett autóbalesetében, hogy kómába került, és már csak "technikailag" van életben. 

 

Anne-nek hatalmas szíve volt, és nagylelkűségével mindenkit megérintett, akivel találkozott. Rendkívüli tehetségénél is jobban tekintette életfeladatának a kedvesség és az öröm terjesztésé. Emlékezni fogunk rá bátor őszinteségéért, és nagyon fog hiányozni ragyogása

 

- áll a család közleményében.

 

A hatóságok kiderítették, hogy az 53 éves színésznő autójában a baleset előtt ugyan vodkásüveget találtak, de nem volt részeg, ellenben kokaint fogyasztott. Az égő autóban, melyből félórás küzdelem után tudták kiszedni, súlyos füstmérgezést szenvedett, és súlyos égési sérülésekkel szállították kórházba.

 

(via)

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!