LELKIZŐ

Szerző Ripost

3 hónapja

Kitálalt Berki Krisztián pszichológusa: kemény titokra derült fény

Teljes változáson igyekezett átmenni Berki Krisztián a halála előtt, több célt is kitűzött maga elé. Régi barátja megdöbbentő igazságokról rántotta le a leplet.

Szerző Ripost

Mint arról már korábban a Ripost is beszámolt, a pszichológus elmondása szerint Berki Krisztián új életet szeretett volna kezdeni a halála előtt, amire már nem volt lehetősége. Roboz Zsóka most egy exkluzív interjúban eddig nem ismert titkokat tárt fel a hírességről a Hot! Magazinban. 

Fotó: Ripost/MG

„Volt egy polgárpukkasztó stílusa, megkoreografálta, hogyan és mikor érkezzen. Ám amikor egy közös forgatásról volt szó, elsőként érkezett velem együtt, a stáb viszont késett. Amíg odaértek, mi jót beszélgettünk. Két személyisége volt: »a Berki« és »a Krisztián«. Az utóbbi pontos volt, megtisztelte a munkatársait, izgult és felkészült az adások előtt. Nem véletlen, hogy míg sokan gyűlölködésbe kezdtek, amikor meghalt, azok, akik közelről ismerték, akik dolgoztak vele, egytől egyig bírták. Hogy miért? Mert alapvetően egy jó ember volt, és ez érződött benne!” - kezdte teljes őszinteséggel Zsóka, aki hozzátette: Krisztiánnak negyven fölött lett elege a korábbi imidzséből és irány akart váltani. 

Berki Krisztián tanácsadó akart lenni, el is akart végezni egy képzést ezzel kapcsolatban. Sőt Zsókával már meg is egyeztek, hogy egy közös podcastsorozatot fognak indítani. Ezen műsor létrehozásán fáradozott Krisztián a halála előtt. Ambiciózus terveivel másoknak akart segíteni, hiszen olyan témákat készült feldolgozni, mint a narcisztikus férfi személyiség a párkapcsolatban, megromlott házasságok megmentése, drogok és függőségek kihatása egy párkapcsolatra. De volt még egy dolog, ami változás hozott Krisztián életében a halála előtt... 

„Nagyon foglalkoztatta továbbá a hit kérdése, kereste a spiritualitás útját. Hitt abban, hogy létezik egy rend, ami ha megborul, akkor számonkérnek” – tette hozzá Zsóka

Zsóka hivatalosan nem volt Berki Krisztián terapeutája, de több mint tízéves barátság fűzte össze őket. Mazsival kapcsolatban is számtalanszor fordult hozzá tanácsért.

„Az biztos, hogy meg akarta menteni a kapcsolatát Mazsival. A kicsi lányát, Emmát nagyon szerette, miatta is küzdött, hogy megoldják a problémáikat. Az ő oldalát ismerem inkább. Úgy vélem, nem voltak olyan problémáik, amiket ne lehetett volna megoldani, csak idő kellett volna még hozzá. Voltak visszaeséseik, de ez nem jelenti azt, hogy idővel ne tanulták volna meg jól működtetni a kapcsolatukat. Ma is el tudnám bőgni magam azon, amikor szó volt arról, hogy szájon csókolja a kislányát. Akkor azt mondta Krisztián: „Menyasszony korában már nem fogom megtenni!” Sajnos már tényleg nem…” –mondta a magazinnak Zsóka, aki még mindig nem tette túl magát a barátja elvesztésén.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!