LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Csalódás és szenvedés: így telnek a börtönben Aurelio napjai

Dolgozik, de nehézségek is vártak a celebre a rácsok mögött.

Szerző ripost

Öröm, bánat, csalódás, új körülmények: ezekhez kellett hozzászoknia a börtön falain belül Aureliónak. Az egykori valóságshow-sztár idén februárban kezdte letölteni a három év, öt hónapos szabadságvesztését, amit emberrablásért és egy korábbi kábítószeres ügyéért szabtak ki rá.

Aurelio dolgozik a rácsok mögött és igyekszik alkalmazkodni az ottani körülményekhez és emberekhez. A híresség a munka mellett sokat edz, olvas, valamint életrajzi könyvét is írja.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

„A körülményeivel elégedett, külön örömére szolgál, hogy munkát kapott, ami által hasznossá teheti magát, és az idő is könnyebben múlik. Oktatással kapcsolatos szemléltető eszközöket raknak össze. Mindemellett edz, sokat olvas, illetőleg a könyvét írja, ami elég előrehaladott stádiumban van már” – mondta el a Blikknek dr. Galgóczi Zoltán, a férfi ügyvédje.

Az egykor ünnepelt sztárnak azonban a csalódással és a kedvese hiányával is meg kell küzdenie: ez utóbbit nehezen viseli, ahogyan azt is, hogy rá kellett jönnie, nem mindenki a barátja, akit annak hitt.

A megváltozott életkörülményei számtalan új tapasztalattal és felismeréssel jártak, többek között egyértelmű lett számára, hogy kik azok, akikre számíthat, és kik okoztak csalódást neki. A legnehezebb számára az, hogy rettenetesen hiányzik neki a szerelme, Edit

 – fogalmazott az ügyvéd, hozzátéve, hogy Edit a mai napig kitart a kedvese mellett.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!