LELKIZŐ

Szerző ripost

1 hónapja

Britney újabb botránya: exe és a fiai is ellene fordultak

Sokan aggódnak az énekesnőért.

Szerző ripost

Egyre aggasztóbb hírek kerülnek napvilágra Britney Spears mentális állapotáról. A kétgyermekes édesanya már hónapok óta nem látta a fiait, a tizenhat éves Sean Prestont és a tizenöt éves Jayden Jamest. 

A mosolyszünet oka egyszerű: a fiúk apja, Kevin Federline szerint a kamaszok nehezen viselik azt, hogy édesanyjuk mintha a második kamaszkorát élné, furcsa videókat tölt fel magáról az internetre, ráadásul idén férjhez is ment a nála tizenkét évvel fiatalabb Sam Asgharihoz. Federline ezúttal egy tévéinterjúban teregette ki a családi szennyest, melyből a Blikk idézett.

553594023
Fotó: AFP

„A fiúk úgy döntöttek, hogy most nem találkoznak vele. Már néhány hónapja nem látták őt, az esküvőjére sem mentek el. Ezt az egészet nehéz volt végignézni, szörnyű volt látni, hogy a fiaim min mennek keresztül. Kemény volt. Ez a legnagyobb kihívás, amit valaha is meg kellett tennem az életemben” – mondta el Federline, hozzátéve, hogy a fiainak középiskolás kamaszként nehéz elviselniük, hogy az anyjuk sokszor meztelen fotókat oszt meg magáról az interneten.

„Szomorúan értesültem arról, hogy a volt férjem tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a fiaimmal. Tudjuk, hogy a kamaszokkal sokszor nagyon nehéz... Aggasztó, hogy az Instagram-oldalamra hivatkozik, mikor már bőven az Instagram előtt is mindent megadtam a gyerekeimnek. Erre csak egy szavam van: bántó. Az anyám mondta, hogy adjam oda őket az apjuknak. Azért árulom ezt el, mert megtehetem” – magyarázta a kimondottan bizarr helyzetet Britney.

Szerző ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!