LELKIZŐ

Szerző Doris

1 hónapja

Andrei Mangra intim vallomása: Ezért nem talál társra

Meglepő dolgokat mesélt a táncos a Ripostnak.

Szerző Doris

Andrei Mangra a Dancing with the Stars első szériájában Gabriela Spanic partnereként ropta, és egyből az érdeklődés középpontjába került. Tánctudásán kívül a magánélete is érdekelte a műsor nézőit. Ez az érdeklődés csak fokozódott, amikor tavaly Tóth Andival elsöprő sikert arattak a második évadban, és meg is nyerték azt. 

Fotó: Instagram

Akkoriban sokan suttogtak arról, hogy Andrei és Andi között jóval több van, mint barátság, nevezetesen gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz. Bár a mondás szerint nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, ez a pletyka végül nem bizonyult igaznak.

A nagy hírverés és a győzelem után viszont alig lehetett hallani Andreiről, aki a harmadik évadban Rubint Rékával táncol majd. A TV2 nagyszabású hétfői sajtótájékozatóján neki is szegeztük a kérdést a fiatal táncosnak: hova tűnt mostanában?

„Teljes gőzzel belevetettem magam a tánctanításba, ami nagyon sok energiámba kerül. Ráadásul most nem párokat oktatok, hanem egyéni táncosokat, ami teljesen más megközelítést igényel. Egyébként jelenleg szingli vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy egyedül semmit sem szeretek csinálni. Utazni sem például, de semmilyen más programot. Ezért minden energiámat a táncra és a tanításba fektettem. Sokat gondolkoztam azon, hogy miért nem találok társra. Úgy vélem, nagyon nehezen engedek közel magamhoz másokat. Egy bizonyos határig könnyen megy az ismerkedés, de a legbelsőbb énemet nem tárom fel másnak. A csillagjegyem Halak, mi egyébként is elég zárkózottak vagyunk” – mesélte őszintén a Ripost-nak Andrei, majd arra is kitért, milyen lesz szerinte a közös munka és a közös tánc Rubint Rékával.

„Szerintem nagyon erős pár leszünk. Réka profi, kitartó és nagyon szorgalmas. Már az első találkozásunkkor nagyon sokat beszélgettünk, megvolt köztünk az összhang, még autókázni is elmentünk. Visszatérve egy kicsit rám, igaz, hogy eltűntem, de a közeljövőben sokat fogtok hallani rólam, nagy dobással készülök” – fogalmazott sejtelmesen a Dancing with the Stars második évadának győztese.

Szerző Doris

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!