Létrehozva: 2022.07.11.

Nem használt az elvonó, hiába fizetett milliókat Curtis

A rapper 2019 elején ment a rehabra, de sokak szerint nem töltött ott elég időt.

Szerző ripost

Minden jel arra mutat, hogy három év után Curtis ismét visszaesett a drogok bűvöletébe. A rapper mélyrepülése 2018-ban kezdődött, amikor nem jelent meg egy Majkával közös koncerten, aminek következtében Majka kirúgta a zenekarból és nyilvánosan jelentette be, hogy Curtis évek óta drogfüggő. Az azt követő évben az újpesti rapper befeküdt egy rehabilitációs klinikára, megfogadva, hogy gyermeke születése előtt leszokik a kábítószerekről.

 

Milliók a semmire?

Ahogy arról a Ripost korábban beszámolt, Curtis egy, a szcientológiai egyház által vezetett elvonón próbált megküzdeni a démonaival. Jóllehet, csupán öt és fél hetet töltött a vidéki rehabon, ezért a kezelésért hatalmas összeget, több mint kétmillió forintot fizetett.

A Ripost akkoriban bejutott a klinikára, ahol kiderült, hogy szcientológus elvek alapján gyógyítják a pácienseket: az egyház alapítójának, L. Ron Hubbardnak a tanait olvassák fel, egészségügyi végzettséggel azonban nem rendelkeznek. Akkoriban több, a témában tapasztalt szakember és sorstárs fejtette ki a véleményét, miszerint egy ilyen rehab maximum sebtapasz, de megoldani nem fogja a problémát. A jelek szerint igazuk lett...

Fotó: Ripost

A kisfia miatt tudott tiszta maradni

A rajongók már akkoriban is aggódtak kedvencükért; sokan úgy gondolták, egy intenzívebb, hosszabb terápia jobbat tenne a kokainfüggőséggel küzdő sztárnak, ám amikor Curtis kijött az elvonóról - a TV2 dokumentumfilmet forgatott vele - úgy tűnt, végleg leszámolt az önpusztító életmóddal.

„Nagyon nagy erőt adott, sokat tudtam abból meríteni, hogy jön a baba. Szerintem akiben van egy pici férfi-DNS, az azért kapcsol, hogy: haver, most már szedd össze magad, gyereked lesz, felelősséggel tartozol valaki iránt! Engem a gyerekem megmentett ettől az egésztől” - mondta el 2019-ben a Lakástalkshow-ban, hozzátéve, hogy a leszokás óta kínálták már drogokkal, de nem élt velük.

Akkoriban arról is nyilatkozott, hogy az elvonó után hetente háromszor járt kezelésekre, és ez segített tisztának maradnia.

 

Zűrös szituációk

2020-ban azonban újabb furcsaság történt, amikor a rapper nem jelent meg a Sztárban Sztár élő, halottak napi adásában. Akkoriban sokan amiatt aggódtak, hátha Curtis ismét drogokhoz nyúlt, de végül a közösségi oldalán magyarázta meg, miért hagyta cserben a közönséget és a stábot.

Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult... Vasárnap volt! Mindenszentek...édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom egy előadónak 'szuperhősnek' kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!

A gyermeke a mindene, a szerelemben nem szerencsés

Mint ismert, Curtis egészen fiatalon veszítette el az édesapját, aki egy baleset után TBC-s lett egy rosszul fertőtlenített mentőautóban. A családapa hosszas betegség után hunyt el leukémiában, a betegséget a TBC elleni erős gyógyszerek okozhatták. A fájdalom végigkísérte Curtis életét, igazi enyhülést talán csak kisfia, Doncsi 2019-es születése hozott.

Akkoriban úgy tűnt, hogy az élete helyre jött, jóllehet, egy évvel később szakított kisfia édesanyjával, Krisztikével, akivel azonban a mai napig szoros, baráti viszonyt ápolnak. Szakításuk után Curtis szerelembe esett Barnai Judit kosárlabdázóval, akivel két éven át látszólag boldog kapcsolatban éltek. Néhány hete azonban azt pletykálják, hogy ez a románc is véget ért.

Majka kitette a zenekarból

A szakítás önmagában is megviselhette, akárcsak a bátyja egy éve húzódó rendőrségi ügye: Sz. Lajost Katzenbach Imre vállalkozó 2009-es meggyilkolásával gyanúsítják. Az ügy az egész Széki családot megviselte, így talán ez is közrejátszik abban, hogy Curtis lába alól ismét kicsúszott a talaj.

A rajongók már múlt hét végén pletykálni kezdtek, amikor Curtis nem jelent meg a pénteki közös koncertjükön. A híreszteléseket végül Majka erősítette meg a Facebookon, jelezve, hogy immár másodszor rúgja ki a drogproblémái miatt Curtist a zenekaról.

Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem. Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!

A rapper még aznap reagált a hírekre. Bár ő árnyaltabban fogalmazott a szakítás okairól, azt hozzátette, hogy rendbe fog jönni.

"Sziasztok! Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket. Sok sikert neked! De rendbe rakom magam! Köszönöm ezt a 12 évet testvér!" - írta a Facebookon Curtis, amit egy közös képpel illusztrált.

 

Rengetegen állnak mellette

Nemcsak a rajongók, de a barátok is teljes vállszélességgel kiállnak Curtis mellett. Szombaton több sztár, köztük Csuti, Balázs Andi, Hajdú Péter és Meggyes Dávid is a támogatásukról biztosították a rappert. 

Gyermeke édesanyja, Krisztike pedig szívhez szóló szavakkal biztatta volt párját:

Megszakad a szívem…meg fogsz gyógyulni! Mindannyian itt vagyunk melletted!

- fogalmazott a volt kedves.

Szerző ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mitől fél ennyire? Milliós Rolex órát viselő testőröket bérelt fel Magyar Péter - képek

origo.hu

Nőkre lőttek Kárpátalján a kényszersorozás miatt - videó

metropol.hu

Biztonsági őrök léptek közbe Zalatnay koncertjén

magyarnemzet.hu

Szijjártó Péter: folyamatos ostrom alatt tartanak minket Európa, egy liberális óceán közepén

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: 10 emberből 9-nek nem tűnik fel a különbség

hirtv.hu

Jogsértést követtek el Magyar Péterék

origo.hu

Újabb megrázó hír érkezett Károly királyról

mindmegette.hu

Olyan Aldi nyílik Magyarországon, amire nem volt még példa: te se hiszel majd a szemednek

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Szomorú évforduló: Szívszorító, ami most elhangzott Berki Krisztián sírjánál – fotó

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Demenciával küzdött, születésnapja előtt hunyt el a legendás színész

LELKIZŐ

"Ketrecbe zárt oroszlán" - romlik a helyzet, ezt már nem tudja titkolni Vilmos herceg

LELKIZŐ

Egy éve a trónon: megható felvétel került elő Károly királyról – videó

LELKIZŐ

3 hónapig lehetett édesanya, élete fájdalmáról vallott Vajna Timi