LELKIZŐ

Szerző Ripost

4 hónapja

Gondoltad volna? Meglepő dolgot tett Solti Ádám édesapja

Ferenc mindent megtesz, hogy gyakran lássa kisunokáját.

Szerző Ripost

A Bors egyik szemfüles olvasója számolt be arról, hogy Solti Ádám apukája, Ferenc nemrég ismét meglátogatta az unokáját, aki az énekes szeretőjétől született két évvel ezelőtt. A nagypapát gyakran látják a Tisza-menti városban.

Fotó: TV2

"Azt hiszem, eddig nem hangzott el nyilvánosan, hogy hol él az anyuka és a kisfiú, így én is csak annyit mondanék, hogy a Tisza partján futottam velük össze nemrég. Felismertem Ádám édesapját, aki teljes egyetértésben sétált az unokája anyukájával és a kisfiúval. Volt velük még néhány ember, úgy gondolom, hogy a lány családtagjai lehettek – kezdte a lapnak az informátor, aki szóba is elegyedett Solti Ádám édesapjával.

Pár percet beszélgettem Ferenccel, aki természetesen rajong az unokájáért. Elmondta, hogy megpróbál kapocs maradni a fia egykori szeretője és a kisfiú között, mert azt reméli, hogy előbb-utóbb minden a helyére kerül, és kialakul valamiféle szoros kötelék apa és fia közt. Addig is igyekszik elhalmozni azt a tündéri kisfiút, akihez sosem érkezik üres kézzel. Tulajdonképpen megpróbál apja helyett apja lenni, és valamelyest pótolni az apai szeretetet a kisfiú életébe – fűzte hozzá olvasónk, aki hozzátette, szeretne egyszer úgy sétálni a Tisza partján, hogy Solti Ádám jön vele szemben kézen fogva a tündéri kisfiával.

A Bors megkereste Solti Ádámot is, hogy megtudjuk, tervezi-e, hogy valamilyen módon részt vesz gyermeke életében, de a színész elzárkózott a válasz­adás elől.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!