LELKIZŐ

Szerző Ripost

1 hónapja

Ez volt Berki Krisztián 5 legmeghatóbb nyilvános pillanata

Berki özvegye a pici lányával Balin próbál felejteni. A híresség idei születésnapja az öröm helyett a mélységes bánatról szól, hiszen már nem ünnepelhet többé.

Szerző Ripost

Július elsején, pénteken ünnepelné a 42. születésnapját Berki Krisztián. A médiaszemélyiség talán nagy bulit tartana, talán a családjával, szűk körben ülné meg a nagy napot, de erre már nem kerülhet sor... Május 6-i váratlan halála óta a családja gyászolja az apát, gyermeket és férjet. Felesége, Berki Mazsi a közös kislányukkal, a héthónapos Emma Katerinával Balira utazott, ahova eredetileg együtt készültek. Most barátnőivel és gyermekével próbál kitartani és új életet kezdeni, távol az emlékektől. A Metropol pedig összegyűjtötte Berki Krisztián legmeghatóbb nyilvános pillanatait a szomorúsággal teli születésnapon.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Élő adásban köszöntötte fel a kislánya

A mindig magabiztos és sokszor nyers hírességnek volt egy érzékeny oldala is, amit a nézők nem mindig láthattak. Mégis akadtak pillanatok, amikor nem tudott parancsolni az érzéseinek. Például 2017-ben, amikor kislánya, Nati élő adásban köszöntötte fel apák napja alkalmából a FEM3 stúdiójában. Krisztián alig jutott szóhoz, láthatóan teljesen meghatódott.

 

Édesanyjával szerepelt

Ugyanabban az évben vállalta a szereplést a Vigyázat, szülővel vagyok! című műsorban, édesanyjával közösen. Anya és fia között sokáig rossz volt a kapcsolat, de az utolsó években rendezték a viszonyukat.

„Nekem nehéz volt a gyermekkorom. Hálás vagyok a műsornak azért, amiért édesanyámmal közelebb kerülhettünk egymáshoz. Sosem hittem volna, hogy ez egy tévéműsornak lesz köszönhető. Hálával tartozom” – fogalmazott akkor Krisztián.

 

Elöntötte az apai büszkeség

Nyolcéves lánya, Nati volt a szeme fénye, és bár fájóan kevés idő jutott nekik együtt, még jelen lehetett a kislány életének egy-egy jelentős pillanatánál. Például idén áprilisban, amikor úgy izgult Nati úszóversenye előtt, mintha ő versenyezne.

„Hogyan is tudnám megnyugtatni azon kívül, hogy szeretem és nem rakom rá a szülői elváráscsomagot? Egy nyolcéves kislány ő, aki szeretné megmutatni, hogy ügyes és képes felállni a dobogóra. (...) Hajrá Natika!” – írta akkor.

 

Emmával lett teljes az élete

Tavaly november elején egy ország követhette nyomon élőben, ahogy megszületik Berki második gyermeke, Emma Katerina. Az apuka boldogsága leírhatatlan volt, főleg, amikor végre hazavihette a családját a kórházból.

„Uram! Most nem kérni jöttem hozzád, pusztán szeretném a hálámat kifejezni, és megköszönni mindazt, amit tőled kaptam” – írta ahhoz a fotóhoz, amin a kórház kapuja előtt a lányaival és a feleségével pózolt.

 

Nagyon szerette a feleségét

A házaspár nem tagadta, hogy az utolsó hónapokban megromlott a házasságuk, ám mind Mazsi, mind pedig Krisztián dolgoztak a problémán. Párterápiára jártak és igyekeztek visszatalálni egymáshoz, ami sikerült is.

„Nagyon nagy szeretetben, odafigyelésben élünk újra. Rohadt jó így hazamenni. Megmondom, ma milyen SMS-eket kaptam: 'Szeretlek', 'Óvatosan, kicsim', 'Ki****ottul szeretlek és hiányzol', 'Akarlak és akarom, hogy te és én örökké egyek legyünk'. És közben a gyermekünkről küld képeket. Érzem, hogy most ki****ottul szeret. Nekem ez a legfontosabb. (...) Én nagyon szeretném, ha szeretnének” – fogalmazott tavaly decemberben, az R POD PODCAST-nak adott interjújában.

Még készül a sír – Nemrégiben Berki Krisztián édesanyja, Júlia asszony nyilatkozott arról a Ripost-nak, hogy grandiózus, látványos síremléket szeretnének készíttetni a családdal egyetértésben. Ám ehhez idő kell, hiszen a temetés után nem lehet rögtön sírkövet állítani. A Metropol fotósa a napokban a temetőben járt, a fotón pedig jól látszik, hogy van, aki kijár a sírhoz, hiszen virágot és mécseseket is helyeztek el Berki Krisztián végső nyughelyén.

Fotó: Metropol

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb háború törhet ki Európában

origo.hu

Újabb elképesztő hírhamisítással bukott le a Telex

borsonline.hu

Tisztán látszik a micsodája, átlátszó fehérneműben tette szét lábait a szexistennő – 18+ fotó

mandiner.hu

„A baloldal megmutatta igazi arcát” – lemondásra szólították fel MZP cigányozó kiskunhalasi politikustársát

life.hu

Som-Balogh Edinának még mindig jól áll a bikini - a színésznő nem is szégyelli megmutatni testét

hirtv.hu

Egymásba karolva zuhant ki a hatodikról a színész és felesége

origo.hu

Nincs felső, amely elbírná Demi Rose hatalmas melleit - fotók

mindmegette.hu

11 bombasztikus ebéd, ha nem akarsz húslevest főzni a hétvégén

origo.hu

Ezeket a magyar filmeket ajánlja Janklovics Péter

ripost.hu

Se bugyi, se más, teljesen meztelenül mutatja meg buja idomait a tüzes vérű színésznő

ripost.hu

Elképesztően egyszerű trükk, így készül a tökéletes palacsinta

life.hu

Monogám kapcsolatban, fogamzásgátlás mellett is lehet hüvelyfertőzésed

További cikkek

LELKIZŐ

Andrei Mangra intim vallomása: Ezért nem talál társra

LELKIZŐ

Drámai állítás: Édesanyja miatt vágyta a halált Klapka György örököse

LELKIZŐ

Színészek, akik lába alól kicsúszott a talaj – Van kiút?

LELKIZŐ

Nyolc éve hunyt el Bajor Imre, így néz ki most a Kicsihuszár sírja - Fotó

LELKIZŐ

Először beszélt felesége haláláról a TV2 egykori sztárja

LELKIZŐ

Galambos Lajos házassága végleg lezárult

LELKIZŐ

Kiderült, miért vesztette életét a közkedvelt magyar művész öccse

LELKIZŐ

Zámbó Krisztián: „Zsuzsikának mindig lesz hely a szívemben”