LELKIZŐ

Szerző Maca néni

2 hónapja

Emilio megrázó vallomása: Hajléktalan voltam és ételért zenéltem

Ma ő hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb zenésze, de volt olyan időszaka az életének, amikor abban sem volt biztos, hogy lesz mit ennie.

Szerző Maca néni

Emilio szó szerint megjárta a hadak útját, mielőtt rálépett a sikerhez vezető mezsgyére. az ország egyik, ha nem a legjobb jazz dobosa és az egyik legkülönlegesebb hangja. Jól él, megvan mindene, sőt bőven az átlag fölötti színvonalat sikerült megteremtenie családja és önmaga számára. Mégsem felejtette el, hogy honnan indult, sőt ha kérdezik, mesél is a nehézségekről. 

Fotó: MATRAI DAVID

Ábrahám Róbert pedig kérdezte, így Emilio megnyílt a Talk44 internetes műsor stúdiójában, és részletesen beszámolt arról az időszakról, amikor szinte reménytelennek látta a helyzetét.  "Kétfeléképpen is mondhatjuk, csöves voltam, vagyis hajléktalan.  Édesanyám és édesapám elváltak és akkor mi nagyon rossz helyzetbe kerültünk. Ebben az időszakban házasodtam meg először és volt is munkám, egy hétcsillagos szállodában játszottam mint zenész. Abból tartottam el  a családomat. Jött a válás, ami törést okozott és visszakerültem a régi életembe" - kezdte a szombat este 18 órától látható műsor felvételén Emilio, aki ebben az időszakban írta meg legnagyobb slágerét. 

Fotó: Talk44

"Anyagilag nem tudtam fenntartani magam és elvette az önkormányzat a lakást. Ott álltam egy ruppó nélkül és feltörtük azt  a lakást, amiből kitettek. Ekkor írtam meg  a legnagyobb slágeremet, a Ne nézz vissza rám című dalt, szó szerint gyertyafénynél. Volt akkoriban a Fészek Klub, ahová a művészek jártak és én ott játszottam ételért. Rengeteget köszönhetek a klub akkori vezetőjének, aki azt mondta, hogy nagyon nagy tehetség vagyok és játsszak náluk. Fizetni nem tudott, de kértem ételt" - osztotta meg a YouTube-ra készült műsorban Ábrahám Róberttel a zenész. 

Messziről indult és messzire jutott...

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!