Létrehozva: 2022.06.29.
Módosítva: 2022.06.29.

Rúzsa Magdi ikrei születéséről: „A sorsunkat a Jóisten kezébe helyeztem”

Hármasikrei érkezése előtt már hónapokkal korábban befeküdt a kórházba az énekesnő. Orvosai komoly felügyelet alatt tartották.

Szerző Ripost

Először szólalt meg a szülés után Rúzsa Magdi. A Hot!-nak adott egy exkluzív interjút, amiben a picik érkezésének a felkészüléséről, a kórházban töltött időről, sőt még a nehézségeiről is őszintén és nyíltan beszélt.

Az aranytorkú énekesnő orvosai javaslatára már karácsony előtt befeküdt a kórházba, ahol a február első napján bekövetkezett szülésig, volt lehetősége ráhangolódni Keve, Zalán és Lujza érkezésére. Közel öt hónap távlatából is nehezére esik szavakba önteni, hogyan élte meg az áldott állapotot és a szülés pillanatát, amit azóta sem szeretne elfelejteni, többször is újra felidézi magában.

Fotó: Móricz István

„Nincsenek megfelelő szavak arra, ami akkor és ott zajlott! Ha visszagondolok, az aggodalmakkal együtt gyönyörű szép várandósságom volt, tele reménnyel, szeretettel. Isten közeli állapotnak éreztem az egészet. A szülés is nagyon meghatározó és mély pillanat volt, a sorsunkat a Jóisten kezébe helyeztem. Időről időre visszanézem a teljes szülést! Érdekes látni, milyen volt akkor az arcom, újra hallani, ahogy ezek a pici babák sorban egymás után felsírnak” –  idézte fel a kezdeteket meghatódva Magdi a Hot!-nak. 

Az énekesnő több hetet töltött a Honvéd kórházban, ahol egy teljes szakembergárda gondoskodott róla és a picikről. Őszintén mesélt arról, milyen érzések zajlottak benne akkor, és hogyan tette meg az első lépéseket az önállósodás felé.

Fotó: Hot!

„Erős hospitalizáció alakult ki nálam; ez azt jelenti, hogy megszoktam, hogy óvnak. Annyira csak a kórházban éreztem biztonságban magam, hogy szinte rettegtem eljönni! Soha nem felejtem el, hogy amikor először mehettem ki egy sétára, sírva fakadtam az utcán, annyira új volt, hogy kint járok. Féltem ettől az érzéstől, nagy mélységeket, magasságokat éltem meg az elején! Volt bennem egy erős pánik, hogyan tudok létezni három babával azon a biztonságon túl, amit a kórházban tapasztaltam. Lassan aztán elkezdtem levetkőzni ezt, itthon is óriási segítséget kaptam a szeretteimtől. Megnyugodtam, hogy meg tudom csinálni, hogy van élet a kórházon túl is!” - mondta Magdi a lapnak. 

Az újdonsült anyuka rendkívül hálás a kórházi szakembereknek, hogy megtanították neki a babák körüli teendőket, sőt már egy rendszert is kialakítottak, amit otthon követhettek. Ha további részletek érdekelnek, milyen érzés volt Magdi számára hazatérni a hármasikrekkel és milyen mindennapi rutinjaik alakultak ki azt a Hot! eheti számából tudhatjátok meg. 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Tizenöt méteres óriáskígyó tartotta rettegésben Indiát

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Első gyerekét várja a Jóban Rosszban egykori színésznője

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

50 hullócsillag ragyog az égen - erre a három csillagjegyre köszönt rá a szerelem

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Jákob Zoltán: "Most egy időre elvonulok a világ elől"

LELKIZŐ

Vilmos herceg lenyúlta Katalin megható szavait

LELKIZŐ

Paprika Dorina drámai vallomása: "Nem tudni, hogyan lehet nekem gyermekem"

LELKIZŐ

"A kommentelők egy része szerint még csak ember sem vagyok, nemhogy magyar" – Gyűlöletcunami zúdul hazánk legszebb lányára