LELKIZŐ

Szerző Ripost

6 hónapja

„Senki sem tudja, mennyi időm van hátra" - szívszorító üzenettel búcsúzik a népszerű műsorvezető

A szervezete nem tudja legyőzni a kórt, haldoklik a sztár.

Szerző Ripost

A BBC You, Me And The Big C podcast műsorvezetője, Deborah James megerősítette, hogy jelenleg otthon lábadozik, szeretett családja és barátai veszik körül, miután öt éve küzd a negyedik stádiumú bélrákkal. A 40 éves sztár bár évek óta ezzel küzd, mint mondja, így sem könnyű elfogadnia a helyzetet, hogy bármikor meghalhat. Deborah nemrég Instagram-oldalán tett közzé egy megrázó posztot, melyben arról ír, hogy a teste egyszerűen képtelen legyőzni a kórt.

Az üzenet, amit soha nem akartam megírni. Mindent kipróbáltunk, de a testem egyszerűen nem reagál jól. Most itthoni gondozásban vagyok a hospice segítségével. A csodálatos családom vesz körül, igyekeznek minél több időt velem tölteni

fogalmaz a sztár, aki így folytatta búcsúüzenetét:

Senki sem tudja, mennyi időm van még hátra. Nem tudok járni, a napok nagy részét pedig végig alszom. A legtöbb dolog, amit magától értetődőnek tart az ember, az számomra már csak álom. A világ összes innovatív rákkezelése ellenére sem lenne képes tovább működni a testem. Soha nem gondoltam volna, hogy eljön a nap, amikor elköszönök. Szívszorító, amit átélek, de annyi szeretet vesz körül, hogy ha bármi segíthet rajtam, az ez, és nagyon hálás vagyok érte.

Deborah azzal fejezte be szívszorító bejegyzését, hogy arra buzdította rajongóit, hogy „élvezzék az életet”, amíg tehetik - írja a Mirror.

Deborah Jamesnél 2016-ban diagnosztizálták a betegséget, és azóta közel 300 ezer Instagram-követőjét folyamatosan tájékoztatta a kezeléseiről, és számtalan őszinte posztot írt betegségéről.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!