6 hónapja

Több magyar híresség is rejtegette a kíváncsi szemek elől gyermekét

Solti Ádám előtt is akadtak már olyan hírességek, akik valamiért nem szerették volna, hogy napvilágot lásson, hogy gyermekük született.

Solti Ádám hazugság spirálja

”Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket, de ez mindig a nő döntése. Az ő teste, akarata, jogilag sem volt semmilyen lehetőségem arra, hogy ne legyek apa. Mindezt úgy, hogy a feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie” - vallotta be a színész a Blikknek adott interjújában. A férfi őszintén beszélt róla, hogy a saját hazugságainak a hálójába került, majd végül a felesége egy véletlennek köszönhetően rájött, hogy Ádámnak más nőtől gyereke született. Egy kis gondolkodás után azonban Berni megbocsátott Ádámnak.

 

Kiss Endi 3 lánya

Kiss Endinek is volt botlása évekkel ezelőtt, ami sosem titkolt. A zenész legnagyobb lánya egy futó románcból született. Laza életfelfogása ellenére Endi igazi mintaapa, aki igyekszik nagyon jó szülője lenni a gyerekeinek. Válása után direkt olyan helyre költözött, hogy közel lehessenek hozzá gyerekei.

Fotó: Csapó Balázs

Fábry Sándor kisfia

A 68 éves humorista-műsorvezető egész pályafutása alatt igyekezett a magánéletéről a lehető legkevesebbett megosztani a médiával. Ezért nem volt nehéz titokban tartania azt sem, hogy lánya mellett egy fia is született 13 évvel ezelőtt.

 

Kamarás Iván is titkolózott

Kamarás Iván 2009-ben került címlapokra, amikor fény derült arra, hogy van egy fia. Zalánt a színész egy jogi ügy miatt próbálta “letagadni” a nyilvánosság előtt. 

Kamarás Iván
Fotó: Löffler Péter

Azóta szerencsére a helyzet sokat javult, sőt még mostanra még a nagyobbik fiával, Igorral is szerveznek közösen programokat.
„Nem vagyok érzelgős típus, de bevallom, nagyon büszke vagyok rájuk. Meglep, milyen udvariasan, kedvesen és intelligensen viselkednek másokkal. Ilyenkor szembesülök azzal, hogy felnőttek. Köztünk még mindig szülő-gyerek viszony van, de ahogy nőnek, ez napról napra változik. Igyekszem bizalmas, baráti kapcsolatot is létrehozni” - árulta el 2021 végén a Best magazinnak.

 

Delhusa Gjon németországi gyermeke

Delhusa Gjon pár éve a Frizbi adásban árulta el Hajdú Péternek, hogy régebben együtt járt az Yves Saint-Laurent egyik modelljével, akitől megszületett az első fia. 

Fotó: Knap Zoltán

Az énekes aztán haza jött, de tartotta vele a kapcsolatot, és még gyerektartást is fizetett.

 

Bubik Istvánnak majdnem egyszerre született két gyermeke

Bubik Istvánnak is született házasságon kívüli gyereke, akit nem szívesen vállalt fel a nyilvánosság előtt. 
A színművész nyitott házasságban élt Rémi Tündével, amikor egy belvárosi pubban találkozott Szentandrássy Hédivel, akivel a nő elmondása szerint első látásra izzott közöttük a levegő. István és Hédi egymásba szerettek és egy hónap után megfogant közös gyermekük, Kincső. Bubik igyekezett több időt tölteni a várandós Hédivel, azonban rövid időn belül a felesége is terhes lett Réka lányukkal. A családapa azonban csak néhány évig tudta élvezni a nem mindennapi családi idillt, mivel 2004-ben egy autóbalesetben életét vesztette.

(via Metropol)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!