Létrehozva: 2022.05.09.
Módosítva: 2022.05.09.

Szívszorító dologra derült fény: ez történt Berki Krisztián halála előtt egy héttel

Berki Mazsi három napja keresi az okokat, mi vezethetett férje halálához.

Az egykori Fradi-kapus halálával kapcsolatban számos vad feltételezés került felszínre. Többen összefüggést látnak a Dózsa György úti gázolás egyik okozója, a csütörtök éjszaka elhunyt M. Richárd és Berki halála között. Nem titok, a két férfi jó kapcsolatot ápolt, épp ezért gondolják úgy, hogy ez a hír rázta meg annyira Krisztiánt, hogy fájdalmát különböző tiltott szerekkel próbálta enyhíteni, így az öngyilkosság is felmerült. 

Az, hogy a rendőrség a helyszínelés során Berki lakásában többféle drogot talált, mindezt megerősítené, ám mindennek ellentmond az a tény, hogy Krisztián épp most próbálta rendbe tenni az életét, és tiszta lappal kezdeni mindent.

Fotó: Instagram

Miért és hogyan történt?

Felesége, aki a féléves kislányukkal maradt édesapa nélkül, értetlenül áll a történtek előtt. Lapunk úgy tudja, hogy Mazsit a tragédia óta sírógörcsök gyötrik, nem alszik, és kínozza a kérdés, miért és hogyan történhetett, hogy meghalt a férje. Egy biztos, a sokak által nem kedvelt celeb élni akart. Minden adott volt ahhoz, hogy boldog család legyenek. Egy héttel Berki halálát megelőzően húzták vissza a jegygyűrűjüket, ezzel újra megpecsételve az egymásnak tett fogadalmukat.

A házaspár tavaly év végén, közös kislányuk születése után ismerte be, hogy házasságuk zátonyra futott. Mindent megtettek azért, hogy megmentsék a kapcsolatukat, még külső segítséget is kértek, és pszichológushoz fordultak. 

 

„Újra közel kerültünk egymáshoz”

Az utóbbi hónapokban mégis úgy tűnt, hogy jó irányba haladnak, ehhez pedig a többhetes mexikói utazásuk is nagyban hozzájárult. Felröppent, hogy a válásukat is beadták, felesége azonban egy héttel Berki Krisztián halála előtt cáfolta a híreket. Érzelmes nyilatkozata most először kerül nyilvánosságra.

Ez nem igaz! Valóban hullámzó a kapcsolatunk, de most újra közel kerültünk egymáshoz. Épp most húztuk vissza a jegygyűrűnket is, amivel a szerelmünket pecsételtük meg – nyilatkozta a Borsnak Mazsi. Tavaly novemberben született meg kislányuk, Emma Katerina, elsősorban miatta reménykedtek abban, hogy visszatalálnak egymáshoz, és újra boldog családként élhetnek, azonban az élet közbeszólt. Nem lehetnek boldogok, együtt már nem...

"Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk" – mondta lapunknak a tragédia napján Mazsi, aki a hétvégén egy utolsó közös képpel és megható sorokkal búcsúzott férjétől a közösségi oldalán.

Fotó: Bors

 

Mazsi: Még nincsenek szavak

A fájdalmunk leírhatatlan. Még nincsenek szavak. Kérem a sajtót és mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászunkat és a férjem kegyeleti jogait. Így is nagyon nehéz minden. Köszönöm a gyógyító gondolatokat és az együttérző üzeneteket, hívásokat. Kérlek benneteket, mellőzzétek a ,,baráti” interjúkat, hisz az igaz barát most nem beszél, maximum elmondja/leírja, mennyire szerette őt. A találgatás nem megoldás, amint készen állok, jelentkezem. Ez volt az utolsó közös képünk. A kép május 5-én készült a kislányunk féléves születésnapján. Berki Renáta, feleséged, ki mindig szeretni fog téged – olvasható a posztban.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

ripost.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett az üzemanyagárakról, ekkor lép életbe

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének

LELKIZŐ

Képtelen feldolgozni gyermekkori traumáit Majoros Hajni

LELKIZŐ

"Felült a hajnali nap első sugaraira" - gyászol Kerényi Miklós Máté, elhunyt az édesanyja