Létrehozva: 2022.05.25.
Módosítva: 2022.05.25.

Nem hallgat tovább: Csősz Bogi férje is megszólalt a válásról

Csősz Bogi és a férje, Burak Talu most egy időre a különköltözés mellett döntöttek, erről pedig kizárólag a hot! magazinnak meséltek.

Szerző rp

A házaspár jó ideje birkózott már annak a gondolatával, hogyan folytassák tovább úgy az életüket, hogy abban egyikük se sérüljön érzelmileg. Amíg a milliárdos építészmérnök Isztambulban maradt, addig Bogi – bár eddig is sokat ingázott a két ország között – Magyarországra tette át a bázisát. 

"A szeretet része az is, ha két ember el tudja egymást engedni. Mindig is sokat voltunk egymástól távol, és Burak hálás volt azért, amiért kettőnkért éveken át én hoztam nagyobb áldozatokat. Az elmúlt években azonban már nemcsak őt, de engem is egyre inkább az üzleti dolgaim kötnek le, a munka és a sikerek jobban inspirálnak, ami nemcsak nekem, hanem neki is feltűnt, hiszen egyre nehezebben tudtuk összeegyeztetni a találkozásainkat. Be kellett látnunk, hogy az életem olyan szakaszba érkezett, amiben újra meg kell találjuk magunkat" – fogalmazott Csősz Bogi.

 

„Az utazási élmények örökké összekötnek bennünket”

Fiatalon találkoztak, tizennégy évvel ezelőtt Bogi mindössze huszonnégy éves volt. A modellversenyeket, amelyeken akkoriban elindult, sorra megnyerte, egy szerződésnek köszönheti azt is, hogy eljutott Isztambulba. Közben a filmipar is felfedezte magának. A sikerek negatív hozadéka volt, hogy akkoriban mindenki csak külső alapján alkotott véleményt róla. Hosszú idő után Bu­rak volt az első olyan férfi, akit Bogi gondolatai is érdekeltek.

Amikor először megláttam, azonnal megfogott a kisugárzása, az eleganciája. Amikor beszélgettünk, rögtön tudtam, hogy rendkívül intelligens és mélyen érző, nem egy felszínes szépség. Rengeteg energiája és tenni akarása van, és nem tud munka, alkotás nélkül élni. Ennyi év után mindketten rengeteg tapasztalatot szereztünk, ami érettebbé tett bennünket. Boglárka megérdemli a sikeres karriert, és ahogy eddig is, most is csodálom, mindig is szeretni és tisztelni fogom 

– mesélte a férj a hot! magazinnak.

Fotó: Instagram

Bogi szerint azonban esélyük sem lett volna, ha az első beszélgetésen nem csodálkoznak rá arra, hogy milyen egyformák ők ketten.

"Tizennyolc évesen jártam Isztambulban először, akkor egy szépségversenyen nyert modellszerződés miatt, és azonnal beleszerettem az országba. Amikor hat évvel később Burakkal egy szórakozóhelyen találkoztunk, már otthonosan éreztem magam, de Burakot főképp az nyűgözte le, hogy közben milyen sok országban jártam már, mennyi tapasztalatot szereztem. Azonnal lett közös témánk. Ha ez nincs, talán nem is tudtunk volna kapcsolatot kialakítani. Három hónappal később már én is többet éreztem iránta, száz pontban fogalmaztam meg azokat a tulajdonságait, amelyeket szeretek benne, és ő sírva olvasta a levelemet. Megkérte a kezem, de csak két évvel később házasodtunk össze. Rengeteg veszélyes hobbit kipróbáltunk együtt, a kalandok legkülönbözőbb fajtáit éltük át, és a közös utazási élmények örökké összekötnek bennünket. Bar­lang­ bú­vár­kod­tunk, gleccser snowboardoztunk, sátorban aludtunk, hogy a világ legeldugottabb pontjait is felfedezhessük. Ezek felejthetetlen élmények" – mesélte.

 

„A Covid utáni időszak kiszakított minket a hétköznapokból”

Az elmúlt közel tizenöt év alatt azonban nem csupán a számtalan utazás és kaland kapcsolta össze őket, hanem a családtagok és a közös barátok is. Egyetértenek abban, hogy attól, mert a Covid egy kissé távol sodorta őket egymástól érzelmileg és fizikailag, ezek a kapcsolatok nem szakíthatók meg.

Az elmúlt években a Covid és az az utáni időszak kiszakított minket a hétköznapokból. A világ más részein kellett dolgoznunk, és bár utaztunk egymáshoz, ahogy tudtunk, sokkal kevesebb időt töltöttünk közösen. Ilyenkor persze ösztönöztük egymást új dolgok felfedezésére, és a családi köreinkben és a barátokkal közös programokat szintén a legszebb és a legértékesebb dolgoknak tartjuk az életünkben. Ez továbbra is fontos lesz számunkra, bárhogyan is alakuljon az életünk

 – szögezte le Burak, aki bízik abban, hogy az idő még megoldhatja a most kialakult problémákat.

 Nemrég voltam Budapesten, sokat utazom oda, és Boglárka is ugyanúgy utazik Törökországba, a családunkhoz, a kapcsolat közöttünk örök, de hagyunk magunknak időt a kapcsolatunk újradefiniálására

- tette még hozzá.

 

„Burakkal megmarad a jó kapcsolatunk”

A házaspár igyekszik intelligensen kezelni a mostani helyzetet. Ám akik Bogi közösségi oldalait követik, azoknak feltűnhetett, hogy az elmúlt hónapok posztjai már leginkább az újrakezdésről, a barátok fontosságáról és az elengedésről szóltak az életében.

"Valakit elengedni éppen olyan lassan szabad, mint ahogy megismertük. Bár még mindig a férjem az a férfi, akinek lenyűgöz az intelligenciája, a kulturáltsága, az élethez való hozzáállása, és bármikor vakon rábíznám az életem, de időközben átalakultak az egymás iránt érzett érzelmeink. Sírva beszélgetünk a jövőnkről, nem könnyű döntések várnak ránk, hiszen tizennégy évnyi mély, bensőséges kapcsolatról kell döntenünk. Szerencsére Burakkal annyira szeretjük és tiszteljük egymást, hogy bárhogy döntünk, örökké megmarad a jó kapcsolatunk. Igaz, most még többet vagyok Magyarországon, áttettem a bázisomat, most is épp a mosonmagyaróvári irodában vagyok. A munka segít átvészelni a mostani időszakot. Szerencsére a baráti társaságom erős, és a céges kollégákkal is szoros a kapcsolatom, és számomra nagy érzelmi biztonságot ad, hogy nem érzem magam egyedül, aztán meglátjuk, mit hoz a jövő. A munkám egy része Törökországhoz köt, még sokat ingázom" – magyarázta.

Szerző rp

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

borsonline.hu

Kismamának is gyönyörű: Lékai-Kiss Ramónát gömbölyödő pocakkal kapták le

magyarnemzet.hu

Elúszhatott a bajnoki cím, de Klopp már más miatt aggódik

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

magyarnemzet.hu

Hazahozhatják Suhajda Szilárd holttestét a Mount Everestről

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja

LELKIZŐ

Molnár Anikó őszinte vallomást tett a szerelemről

LELKIZŐ

Gyászol a királyi család: holtan találták a hercegnő egykori szerelmét