LELKIZŐ

Szerző szbd

7 hónapja

Deák Bill Gyula: Nem akarok senkit megijeszteni

A magyar blueskirály nehéz időszakon ment keresztül.

Szerző szbd

Deák Bill Gyulát nemcsak lelkileg, hanem anyagilag is megviselte a pandémia. Emellett imádott felesége, Marika miatt aggódott, aki egy komoly műtéten is átesett. Bár a magyar blueskirály nem az a befordulós típus, a Ripost-nak bevallotta, hogy bizony őt is elérte a depresszió szele.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

"Be voltunk zárva két évig, ezt nagyon nehezen viseltem lelkileg és anyagilag is. Hirtelen minden megváltozott, ilyenkor hajlamos az ember a depresszióra. A feleségemnek közben volt sajnos egy mellműtéte. Nemcsak ő, én is küzdöttem a betegséggel, vele és érte. Hála a Jó Istennek, jól sikerült az operáció, már itthon van velem. Komolyon mondom, nekem ez többet ér egy lottó ötösnél" - fogalmazott Deák Bill, majd hozzátette:

Mostanában kicsit rosszabb a hangulatom, de azért nem olyan durva a helyzet, nem akarok senkit megijeszteni. Egyszer fent, egyszer lent. Erről szól az egész élet.

- vallotta be a zenész, aki végre fellélegezhetett a nehéz időszak után. A felesége műtétje is jól sikerült, ráadásul ismét koncertezhet.

 Kibírtuk a pandémiát és bízom benne, hogy lesz sok jó koncertünk az idén. Elkezdjük felvenni az új lemezt is, ami a tervek szerint jövőre lesz teljesen készen.

Szerző szbd

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!