Létrehozva: 2022.02.01.

Weisz Fanni exe kitálalt: ez a szakításuk igazi oka

Közösségi oldalaikon jelentették be, hogy másfél év után külön utakon folytatják. A modell és a tévés szakember így szeretett volna elébe menni a cunamiszerű pletykaözönnek.

Szerző Ripost

Ugyan már hetekkel ezelőtt eltűntek az Instagramról a közös, szerelmes fotók, egy ideig senkinek sem szúrt szemet, hogy Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolatában valami nem stimmel. Nehéz is lett volna kiszúrni, hogy a szerelmespár épp az utolsó napjait tölti együtt, abban a médiazajban, amit Kulcsár Edina és Csuti válása generált. Amíg minden figyelem rájuk irányult, addig – most már tudjuk – Fanniéknak sikerült a lehető legnagyobb csendben elválniuk egymástól, és új életet kezdeniük.

Fotó: Metropol

Gergő árulta el a hírt

Bókay Gergő hétfő reggel osztott meg egy Instagram-posztot arról, hogy már nincsenek együtt:

„Szeretnénk tisztázni végre. Fanni és én már egy ideje nem alkotunk egy párt. Szeretetben váltunk el, és továbbra is mindenben számíthatunk egymásra” – írta a tévés. A bejelentése bizony sokakat meglepett, hiszen álomszerű volt a kapcsolatuk.

A szerelmesek 2020 októberében vállalták fel először az érzéseiket, akkor Weisz Fanni állt ki a közönség elé, hogy színt valljon: tönkrement házassága után újra szerelmes. Szíve választottja pedig nem más, mint Nádai Anikó egykori párja, Bókay Gergő. (A sors fintora, hogy Nádai Anikó viszont Fan­ni volt férjével, Hajmásy Péterrel jött össze, ők most várják az első közös babájukat).

Fél év után összeköltöztek

Fanni és Gergő nem sokáig várt az összeköltözéssel. A pár mindössze fél év együttlét után összebútorozott. Fanni és Gergő mindig megosztotta a követőivel közös életük boldog pillanatait, szemmel láthatóan jól érezték magukat egymás társaságában. A szerelmük több szempontból is tündérmesébe illő volt, ám ami a legfontosabb, hogy az új szerelem elhozta a modell életébe a várva várt családi békét is. Fanni kibékült az édesanyjával, és úgy érezte, családot szeretne. Fanni anyukája, Ágnes pedig azért volt boldog, mert visszakapta a lányát.

Aggódó rajongók

Hogy a kapcsolatuk mikor romlott meg, nem tudni, mindenesetre volt, akinek feltűnt, hogy Fanni Instagram-oldaláról egyszer csak eltűntek a közös fotók. Meg is indultak a találgatások, vajon a pár tényleg külön utakon jár? „Hol van a párod, kedves Fanni?! Nem látni egy közös képet?!”, „Fanni, nem vagytok együtt már Gergővel?”. Ilyen és ehhez hasonló kommentek kezdtek gyülekezni a modell oldalán, egyesek már odáig merészkedtek, hogy azt írták: a pár bizony szakított egymással. Bizonyosság azonban nem született, Fanni és Gergő válasz nélkül hagyták a rajongókat. Eddig.

Nem titkolják tovább

Bókay Gergő hétfői posztja után lapunk munkatársának sikerült elérnie a tévés szakembert, akitől azt kérdeztük, miért tartották fontosnak megosztani a közösségi oldalaikon a szakítás tényét, illetve nem félnek-e attól, hogy a kiteregetett magánéleti titkok miatt ők is Kulcsár Edináék sorsára jutnak, vagyis apró darabokra szedik őket a kommentelők?

„Nem tehettük meg, hogy egyáltalán nem szólalunk meg, mert már napok óta elképesztő mennyiségű kérdés, kinyilatkoztatás, kéretlen vélemény érkezik a levelezőfiókjainkba. Ennek szerettünk volna elébe menni, és tisztázni a dolgokat. Nem vagyunk együtt Fannival” – mondta a Bors megkeresésére Bókay Gergő. „A magánéletünkről ennél bővebben nem fogunk beszélni, erről előre megegyeztünk” – tette hozzá. Majd így foly­tatta: „Annyit azonban elárulhatok, hogy mi a szakítás ellenére is nagyon szeretjük egymást, és esélye sincs annak, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ami Kulcsár Edináékkal történik... Annál sokkal nagyobb szeretet és tisztelet van közöttünk. Nálunk nincs harmadik fél, elfogyott a szerelmünk, ennyi történt” – nyilatkozta a Borsnak.

Szakítási hullám tarolt végig a sztárvilágon

Horváth Gréta és Meggyes Dávid, Stana Alexandra és Köcse György, Kulcsár Edina és Csuti mind a kenyértörés mellett döntött. A párok egymás után vetettek véget a kapcsolatuknak, a legtöbb szakítás pedig koránt sem békésen zárult...

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megalázta Szoboszlai csapatát a sportvilág 17 éves szupertehetsége

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Utolsó óráit családjával töltötte, elhunyt a legendás zenész

LELKIZŐ

Házasság első látásra: János fia nem fogta vissza véleményét, Nellinek csak a külső számít?

LELKIZŐ

Szabadlábon: Közleményt adott ki a rendőrség Kis Grófo apjának sírjáról

LELKIZŐ

„Nagyon nehéz ez most nekünk” – megszólalt a TV2 kilakoltatott sztárja