10 hónapja

Drámai részletek Babicsek Bernát haláláról: járőrt riasztottak a házához a tragikus éjszakán

A nemrég napvilágot látott információk szerint megmenthették volna a közkedvelt színészt. A szülei nem tudják feldolgozni a veszteséget.

A tavalyi év utolsó napján Babicsek Bernátot a szülei holtan találták solymári otthonában. Feltehetően füst vagy szén-monoxid-mérgezés végezhetett vele. Szülei azóta sem tudják feldolgozni az elvesztését.

A Blikk információi szerint a színész főzés közben aludhatott el, ami miatt valami kigyulladhatott a konyhájában. A házban állítólag megszólalt egy riasztóberendezés, ami egy biztonságtechnikai cégnek jelzett. A szolgáltató járőröket küldött ki Babicsek Bernát otthonához, de ez sem bizonyult elégnek a tragédia megelőzéséhez.

Fotó: Facebook

„Három óra körül mentek ki a cégtől, mert riasztást kaptak. Nem láttak semmi gyanúsat vagy furcsát, ezért el is mentek a helyszínről” – nyilatkozta a színész egyik ismerőse a lapnak.

„A család is tudni szeretné, hogy mi történt azon a tragikus napon, de nem vádaskodnak, nem okolnak senkit. Nem szeretnének botrányt, senkire nem akarnak ujjal mutogatni. Összetörtek és gyászolnak” – mesélte a család ismerőse.

A színész édesanya nemrég úgy fogalmazott fia elvesztésével kapcsolatban, hogy kilátástalanná vált az élete. Márta néni férjével hat héten keresztül mindennap visszatér fiuk házába gyertyát gyújtani. Bernát holmijai azóta is érintetlenül állnak egykori otthonában.

„Bármi is történt, a fiunkat semmi nem hozza vissza” – mondta megtörten Bernát édesanyja, Márta asszony.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!