9 hónapja

Berki Mazsi bocsánatot kért Pamelától: Tanultam az utóbbi időben az élettől

Berki Mazsi és Hódi Pamela konfliktusáról évek óta hallani lehet. Berki Kriszián jelenlegi, illetve exkedvese azonban a jelek szerint elásták a csatabárdot.

Berki Mazsi az Instagram-oldalán vallotta be, hogy bocsánatot kért Hódi Pamelától. A két híresség évek óta háborúzott egymással, főleg azért, mert Pamela szerint Mazsi nem tartotta tiszteletben az anyai kéréseit, és a kislányát, Natit kéretlenül mutogatta a közösségi médiában.

Legutóbb Pamela alig néhány nappal azelőtt esett Mazsinak, hogy a híresség világra hozta volna a legkisebb Berkit. Pamelának az fájt, hogy Mazsi a szülés előtti fotózáson „bonus mummy” feliratú pólót viselt, miközben átölelte Natit.

Berki Mazsi bocsánatot kért Pamelától (Fotó: Metropol)

Most viszont úgy tűnik, hogy Mazsi és Pamela kibékültek, az újdonsült édesanya legalábbis erre tett utalást, amikor válaszolt egy követője hozzászólására.

„Az ember hibázik, én is hibáztam... De soha semmi rossz szándék nem volt bennem. Viszont történt az életünkben néhány dolog, ami teljesen megváltoztatta a gondolkodásom. És ezért is kértem bocsánatot Pamelától! Soha nem akartam visszaélni a gyerekével vagy használni azt, én tényleg csupán az adott pillanat örömeit osztottam meg. A lányomat egyébként nem fogom takargatni, de tanultam az utóbbi időben az élettől” – fogalmazott az Instagramon Mazsi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!