10 hónapja

Minden szülő rémálma: Fásy Ádám a mai napig nem tudja feldolgozni a fia halálát

Fásy Ádám fia tizennyolc éves volt csupán, amikor daganatos betegség következtében elhunyt. A műsorvezető sokáig nem beszélt a fájdalmáról.

Minden szülő rémálmát élte át évekkel ezelőtt Fásy Ádám. A műsorvezető fia csupán tizennyolc éves volt, amikor daganatos betegség következtében elhunyt.

Fásy éveken át nem beszélt a fájdalmáról, de a LifeTV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorának péntek esti adásában kendőzetlen őszinteséggel vallott a tragédiáról.

Fásy Ádám fia tizennyolc évesen hunyt el
Fotó: LifeTV

„Míg én élek, beszélek róluk, a szeretteim számomra élnek. A fiam rákos volt, tizennyolc évesen hunyt el. Nagyon kedves, aranyos, jó lelkű fiú volt. Marika, a feleségem őt is és a nagyobb lányaimat is elfogadta, és nagyon mellettem volt, amikor meghalt a kisfiam. A mai napig nem dolgoztam fel a halálát, ezt nem is lehet feldolgozni... Nehéz történet, nagyon nehéz... Sokáig nem beszéltem róla, mert nem lehet erről beszélni...” – mondta el Hajdú Péternek megtörten Fásy Ádám.

A műsorvezető a mai napig felteszi magának a kérdést, miért kellett meghalnia a gyermekének, a trauma az egész életét végigkíséri.

„Számolgatja az ember az éveket, hogy most ennyi idős lenne, itt lenne, mit csinálna. Amikor negyven kilós lett a kilencven kilós srácból, és toltam a kocsiban... A haláláig együtt voltam vele, bent feküdtem mellette a kórházban. Tudtam, hogy meg fog halni. Minden nap együtt voltam vele. Csecsemőmirigy-rákban hunyt el.”

A fájdalmas vallomást itt nézheted vissza:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!