10 hónapja

Kikészült a támadásoktól, rehabra megy a TV2 sztárja

A Sztárban sztár leszek! fiatal felfedezettje, Krizsán Lili komoly egészségügyi gonddal küzd, amihez profi segítségre van szüksége.

Miközben a Sztárban sztár leszek! győztese, Csiszár István az ország kedvence lett, addig egy korábbi versenytársa sokak céltáblájává vált, miközben semmit nem csinált, csak elindult egy tehetségkutatóban énekelni.

Krizsán Lili kikészült (Fotó: TV2)

Krizsán Lili a műsor alatt és a kiesése óta is folyamatos támadások áldozata a közösségi oldalakon. A fiatal énekesnő most egy posztban írta le, hogy már elege van abból, hogy folyamatosan tehetségtelennek és csúnyának nevezik egyes kommentelők.

De a poszt ennél sokkal drámaibb részeket is tartalmaz. Lilko ugyanis elárulta, hogy a múlt vasárnapi Sztárban sztár leszek! döntőjéban azért tűnt annyira megviseltnek, mert egészségügyi gondjai vannak, és ez kiült az arcára. Sőt egy ponton úgy érezte, hogy nem is tud részt venni a műsorban. De összeszedte magát végül, viszont rehabra kell mennie, mert segítségre van szüksége. Azt nem fejtette ki, hogy pszichés vagy más okokból kell bevonulnia.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!