10 hónapja

Pásztor Erzsi megszólalt Csűrös Karola haláláról: szívszorító, amit mondott

Csűrös Karola halála megrázta a barátnőjét, Pásztor Erzsit. A Kossuth-díjas színésznő két héttel ezelőtt találkozott utoljára vele.

Szépen, csendben hunyt el Csűrös Karola. A Szomszédok egykori Etusa álmában halt meg, a hírt a Madách Színház közölte a Facebookon.

A színésznő legjobb barátnője, Pásztor Erzsi összetört a hír hallatán, főleg, mert két hete, Csűrös születésnapján még meglátogatta a színésznőt, aki akkor sem volt jó állapotban.

Pásztor Erzsi Csűrös Karolát gyászolja

„Én most voltam nála, november 6-án, a születésnapján köszöntöttem, Tóth Enikővel mentünk el hozzá. Nem volt jó állapotban, sajnos... Tudtam már egy ideje, hogy nem akart élni, amióta ágynak esett. Erről persze nem nyilatkoztam senkinek, mert olvasott újságokat, és nem akartam, hogy ez visszakerüljön hozzá. Az igazság, hogy amióta Ádám meghalt, lefeküdt, és azóta nem kelt föl. Nem érdekelte semmi. Nagyon rossz érzéssel jöttem el, éreztem rajta, hogy keresi a szavakat” – mesélte az Origo megkeresésére.

Pásztor Erzsi telefonon is sokat beszélgetett az elhunyt színésznővel, aki a férje halála óta teljesen magába fordult.

„Önmagát bezárta, ezzel a betegséggel élt együtt, a depresszióval, amit talán nem is akart legyőzni. A lába is fájt, járt hozzá gyógytornász... Őszintén szólva, nem lelkesedett semmiért. Neki az Ádám volt az élete. Volt olyan időszak, amikor külön voltak, de visszafogadta, és utána is rajongva imádta Ádámot.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!