1 éve

Ritka daganatos betegséggel küzd Vastag Tamás

Vastag Tamás érthető módon először nagyon megijedt, aztán a CT-vizsgálat eredményei megnyugtatták.

Nem titok már, hogy Vastag Tamás hosszú időn keresztül veleszületett szívritmuszavarral küzdött, és nemrég műtéti úton tudták helyrehozni a problémát. Most pedig kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen baj, ami az egészségét veszélyeztette.

Jóindulatú daganatot találtak a veséjén (Fotó: Ripost)

„A betegségem miatt rendszeresen járok szűrővizsgálatra, az egyik ultrahangon azonban találtak egy csomót a vesémben. Emlékszem, emiatt a tavalyelőtti karácsonyi ünnepek izgulással teltek, hiszen nem lehetett tudni, hogy mi az. Ráadásul az év végi szabadságok miatt nem jutottam el gyorsan a következő vizsgálatra. Ilyenkor az ember a legrosszabbra is képes gondolni” – mondta el a hot! magazinnak a 30 éves énekes, aki végül egy CT-vizsgálat után tudta meg az eredményt.

„Úgynevezett angiomyolipomám van, ami egy jóindulatú daganat, nekem a jobb vesémen található. Rendszeresen járok kontrollra, hogy lássuk, nem növekszik-e. A jelenlegi méreteivel szerencsére nem okoz problémát, de ha nőne, akkor műtéti úton el kell távolítani” – mondta el Tamás, aki azért mesélt a problémáiról, hogy felhívja az emberek figyelmét a szűrővizsgálatok fontosságára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!