1 éve

Felőrli a gyász: Drogokkal próbálja feldolgozni Gábor Zsazsa elvesztését az özvegye?

Összetörte imádott kék színű Bentley-jét Los Angeles utcáján Gábor Zsazsa özvegye. Frédéric von Anhalt elvesztette uralmát a luxusautó felett. Kórházba szállították, a vérvizsgálat pedig rögtön jelezte, hogy drogot fogyasztott.

Los Angelesben, a Wilshire Boulevardon haladt Frédéric von Anhalt, amikor az autója megcsúszott, elvesztette az uralmát a járgány felett, ami végül az út szélén, a járdán állt meg. Gábor Zsazsa özvegyét azonnal kórházba szállították.

Frédéric von Anhalt herceg bedrogozva vezetett
Fotó: Northfoto

Marihuánát szívott

A klinikán az özvegy véréből azonnal kimutatták, hogy Cannabist fogyasztott. „Tényleg szívtam valamit. Ennek így kellett lennie. Kaliforniában ez megengedett” – nyilatkozta egy német portálnak Anhalt herceg.

2016 óta egyébként valóban legalizálták az államokban a Cannabist, de droghasználat után a volán mögé ülni ugyanúgy tilos, mint bárhol máshol a világon.

Ugrott a jogsija

Kábítószer hatása alatt vezetett, ennek pedig meglett a súlyos következménye: bevonták a jogosítványát. Ez az igazi dráma a gazdag németnek, aki körülbelül 40 éve él Los Angelesben, és talán életében most először kényszerül arra, hogy gyalogoljon. Zsazsa özvegye ennek ellenére örül, hogy a baleset nem végződött tragédiával.

„Csupán elszakadt egy izmom a bal karomban. Sokkal rosszabbul is járhattam volna. Nem is emlékszem, mi történt pontosan” – magyarázta Anhalt.

Júliusban eltemette a feleségét

Mozgalmas és egyben fájdalmas heteken van túl Anhalt herceg. Amint a Ripost is beszámolt róla, közel öt évvel Gábor Zsazsa halála után hozta haza a díva hamvait Magyarországra, hogy a Fiumei úti sírkertben végső nyugalomra helyezzék. Elérkezett tehát az utolsó és egyben végső búcsú ideje Frédéric számára is, aki évekig az éjjeli szekrényén tárolta imádott felesége urnáját, hogy közel érezze magához. „30 évig voltunk házasok. Mindig velem volt, és néha beszéltem is az urnájához. De most egyszerűen eltűnt. Soha többet nem látom újra” – mondta könnyeivel küszködve Anhalt herceg, aki a jelek szerint ma sem tudta túltenni magát Zsazsa elvesztésén. Azért, hogy enyhítsen lelki fájdalmain, orvosi marihuánát íratott fel magának. A törvényeket azonban nem hagyhatta volna figyelmen kívül...

Budapestre hozta Gábor Zsazsa hamvait az özvegye
Fotó: Northfoto

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!