12 hónapja

Beleszakad a szív, így reagált Szebeni István a dunakeszi családirtásra

A népszerű műsorvezetőt mélyen megrázta az a tragédia, ami múlt vasárnap este történt Dunakeszin, a Kisfaludy utcában.

Hangos puskaropogásra, lövésekre riadtak fel vasárnap este a dunakeszi Kisfaludy utca lakói. Összesen hét éles durranás harsant az éjszakában – írta a Bors.

Családját mészárolta le a férfi Dunakeszin
Fotó: Bors

Zoltán és Melinda már nem voltak együtt, a férfit soha nem engedték be a lakásba, a láthatások alkalmából mindig az utcán adta át fiát a volt feleségének. Ezúttal is így történt, de már az utcán elkezdtek veszekedni, a fiút beküldték a házba, hogy ezt ne hallja.

Zoltán először Melindát és Évikét lőtte le, egyetlen lövéssel, majd az egyik neve elhallgatását kérő szemtanú szerint a hangokra szaladt ki Maxi, és megkérdezte apját, hogy most tényleg lelőtte-e az anyukáját.

A férfi ez után háromszor lőtt rá a saját gyerekére, de már az első lövéssel kivégezte.

Ez után a házba ment, majd saját magával is végzett.

A tragédia Szebeni Istvánt is mélyen megrázta. A következőket írta ki a Facebookra.

Fotó: Facebook
„Hogy lehet megölni egy gyereket?!? Videót akartam készíteni, de képtelen vagyok rá. Nem hiszem el, hogy ez megtörténhet.Nem ölhetsz meg egy gyereket! Nem teheted!! Nincs rá mentség!! Nem bánthatsz egy gyereket! Azért tettem ki ezt a posztot, mert elég volt! Nap mint nap ezzel szembesülök a munkám által is, hogy nem tudjuk megvédeni a gyermekeket. Az iskolákban, a szülői bántalmazástól, legyen az lelki vagy fizikális!
A mi felelősségünk, hogy vigyázzunk rájuk, hát milyen emberek vagyunk? Gyűlöljük egymást, pedig a gyerekeknek békében és szeretetben kellene felnőniük! Ébredjünk már fel, könyörgöm, tegyünk már valamit” - írta a műsorvezető.
Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!