1 éve

Áll a bál Gábor Zsazsa budapesti temetése miatt

Gábor Zsazsa rokonai csúnyán beszóltak a díva özvegyének, Frédéric von Anhaltnak. A herceg azonban nem hagyta szó nélkül a vádakat.

Áll a bál! A magyar rokonok szerint igazándiból nem is teljesült a 2016-ban elhunyt filmcsillag végakarata! Gábor Zsazsa ugyanis az édesapja mellett szeretett volna nyugodni, a Kozma utcai izraelita temetőben.

(Fotó: MTI)

„Ő az édesapja mellett szeretett volna nyugodni a Kozma utcai izraelita temetőben. A zsidó temetéseknek szigorú szabályai vannak, már az is furcsa, hogy ilyen sokáig nem helyezték végső nyugalomra a hamvait” – fogalmazott a Blikknek Marcell, Zsazsa unokatestvérének az unokája. A férfi egyébként azt is sérelmezi, hogy a sajtóból értesült a temetés híréről, mert Anhalt herceg nem értesítette a családot.

Zsazsa özvegyéhez is eljutott Marcell nyilatkozata, amit nem is hagyott szó nélkül.

„Az unokatestvér unokatestvérének a rokonai, ennyi erővel bárki mondhatja, hogy Zsazsa hozzátartozója” – reagált Anhalt.

Amint a Ripost is beszámolt róla, Gábor Zsazsát öt évvel a halála után, kedden délelőtt helyezték végső nyugalomra a Fiumei úti sírkertben. Az Amerikában élő filmcsillag utolsó kívánsága az volt, hogy Magyarországon temessék el.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!