1 éve

„Kihordtam daganattal a babám” – Sírva készül műtétjére Young G barátnője

Young G kedvese, Mészáros Norina a tervek szerint június 22-én fekszik kés alá. Kioperálják belőle a daganatot.

Young G kedvesét, Norinát június 22-én, kedden műtik! A kismama, aki május elején hozta világra a kislányát, arról ír az Isnstagram-oldalán, hogy nagyon fél a beavatkozástól, és rosszul érzi magát, amiért a kicsi Rebekától napokig távol lesz majd.

„Kedden műtenek. Félek, már nehéz és elfáradtam. Félek az ismeretlentől, félek a daganattól! Elfáradtam abban, hogy erős legyek. Nehéz félretenni ezt a dolgot, amin átmentünk, és élni a napjaimat, mintha minden rendben lett volna, és rendben van. Igen, nem ilyen várandósságot képzeltem el magamnak, de tudjátok, mit? Bármikor újrakezdeném” - fogalmazott Norina, aki most úgy érzi, elhagyta az ereje.

„Stresszes vagyok, irtó stresszes, csak nem mutatom...Nem tudok mindennel megbirkózni” – tette hozzá Young G kedvese, aki bár most nagyon elkeseredett, de igenis büszke lehet magára, hiszen ahogyan ő is írta, daganattal hordta ki a babáját.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Mészáros Norina (@norinameszaros) által megosztott bejegyzés

Amint a Ripost beszámolt róla, az újdonsült édesanyánál néhány hónapja, éppen a várandóssága alatt diagnosztizáltak egy „vérző” tumort az orvosok. Ezt kell most eltávolítani a testéből.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!