1 éve

Rékasi Károly megtervezte az öngyilkosságát: „Ki akartam lépni ebből a világból”

Teljes őszinteséggel beszélt élete válságáról az elismert színész. Motorbalesete után a poklok poklát élte meg.

A magyar színész életének egyik legmeghatározóbb szakasza ért véget azzal, hogy 22 év után befejeződött a napi tévésorozata.

Rékasi Károly azonban még ezután is látható a színpadon, igaz tudja, hogy meg van számlálva az ideje a szakmában. Motorbalesete után fizikuma miatt ugyanis idő előtt be kell majd fejeznie színészi pályafutását.

Fotó: Ripost

„Be kellett látnom, hogy nem a színpadon fogok megöregedni. Pontosan tudom, hogy egy idő után teljesen alkalmatlan leszek a színpadi munkára. Már most is érzem, hogy mennyire visszavetett a lendületemből” – mondta a Best magazinnak Rékasi Károly, aki emiatt öngyilkos gondolatokkal is megküzdött, csupán egy személy miatt gondolta meg magát.

„A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból. El is terveztem, és pontosan tudtam, mi és hogyan fog történni, már a kellékeket is beszereztem hozzá, hogy szántszándékkal megváljak az életemtől, de végül megálltam… Az édesanyámra gondoltam, hogy neki mit okoznék. Úgy képzeltem, mindenki más fiatal, és talpra tud majd állni, de ő nem. (...) Mára már átkoznám magam, ha megtettem volna. Mindennap igyekszem úgy élni és létezni, hogy a következő napom mindig jobb legyen, mint a mai ” – vallotta be Rékasi.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!