1 éve

Tápai Szabina várandósan, élő adásban vallott a nehézségeiről – Videó!

A várandós sztár a harmadik gyermeke érkezésére készül, aki nyáron születik majd meg. Most azonban nem annyira könnyű a terhessége, mint az előző kettő volt.

Az előző két várandósságánál a harmadik baba várása sokkal nehezebb Tápai Szabina számára. A sportoló első gyermeke, Beni 2013-ban született, Milla 2018-ban, a harmadik pici érkezése pedig idén nyárra várható.

„Tényleg pihennem kell, mert ez a terhességem most nem könnyű. Tényleg nagyon durva” – mondta el a Mokkában Szabina.

Tápai Szabina harmadik várandóssága nem olyan könnyű.
Fotó: TV2

A kismama fáradékonyabb és sokat volt rosszul az első hetekben, ennek ellenére azonban rengeteget tevékenykedik. Míg a férje, Kucsera Gábor reggelente bölcsibe viszi a kislányukat, Millát, addig Szabina Benivel tanul az online oktatás keretein belül.

„Néha gyengébb vagyok, a vérképem nem annyira jó, de nem akarok nyafogni! Megtanultam mostanra megtalálni a megfelelő embereket minden feladathoz. Bútorost fogadtam fel, aki az előszobát tervezi, a gyerekszoba még sehol nem tart, de megtalálom majd a többi embert is, akiknek ki tudom adni a feladatokat, így vigyázva magamra” – fogalmazott Szabina.

A kismama egy héttel ezelőtt megkapta a koronavírus elleni oltást is, amiről csak jó tapasztalatai vannak. Az orvosai is javasolták, hogy adassa be magának a vakcinát, ő pedig nem habozott. Szabina mindössze egy kis karfájást érzékelt, de az sem volt túlságosan erőteljes, tekintve, hogy kislányát, Millát is a karjában tudta tartani az oltást követő éjszaka.

A Mokka videóját itt nézheted vissza:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!