1 éve

Hernádi Judit elkeseredett: kegyetlen helyzetbe került a lánya

A színésznő nagyon sajnálja a lányát, Tarján Zsófit, akinek énekesnőként egy éve egyáltalán nincs munkája. Szerinte Zsófi nehezebb helyzetben van, mint ő.

Nagyon sajnálja a lányát Hernádi Judit. A színésznő lánya, Tarján Zsófia a Honeybeast nevű együttes énekesnője, ám a koronavírus miatt már egy éve nem állhatott színpadra.

A színésznő úgy érzi, a zeneiparban dolgozóknak nehezebb dolga van, mint nekik, színházi embereknek.

Hernádi Judit sajnálja a lányát
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Az a szomorú dolog, hogy sajnálatos módon Zsófi hivatása is olyan, hogy most egyszerűen nem tud pénzt keresni. A zenészeknek talán még a színészeknél is nehezebb, kegyetlenebb a helyzetük, képtelenek koncertezni” – mondta el a Best magazinnak Hernádi Judit.

A Jászai Mari-díjas színésznő vidéken építkezik, de azt nem árulta el a lapnak, hogy pontosan hol. Vásárolt egy telket egy faházzal, aminek a helyére most egy téglaházat építtet.

„Vidéken vettem egy kis kertet egy faházzal. Aztán gondoltam egy nagyot, hogy legyen feladatom, és kitaláltam, építtetek a helyére téglából egy nagyobbat. Nem luxusházikót, csak olyat, amit ki tudok úgy fizetni, hogy nem billenhet meg a költségvetésem. Pénzt beosztva, biztonságosan belekezdtem” – fogalmazott a színésznő.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!