Létrehozva: 2021.03.03.

Bedurvult a szerelmi botrány: sírva mondta el Gáspár Evelin, hogy mi történt valójában

Betört autóablakok, mocskolódó üzenetek, meztelen képek, halálos fenyegetések... – Gáspár Evelin és exe szakítása nem éppen hétköznapira sikeredett. Reméljük, a lelki sebeken túl végül senkinek nem esik majd baja. A Borsnak megszólalt mindkét fél.

Komoly aggodalomra ad okot, hogy hova jutott Gáspár Győző lányának a szerelmi élete. Evelin és exe, Boldizsár lassan egy éve alkottak egy párt, és bár boldognak tűntek, nemrég szakítottak. Evelin szerint régóta kihűltek az érzelmek, Boldizsár viszont azt állítja, csupán a minap lett vége a viszonynak, miután kiderült, hogy Evelin megcsalja őt a fiú unokatestvérével. A vitáról talán sosem szerzett volna tudomást a közvélemény, ha Boldizsár nem posztolja ki hétfőn a közösségi oldalaira a hírt, intim fotók és magánbeszélgetésekről készült képernyőfotók kíséretében. Ekkor szabadult el a pokol.

Kedd délelőtt ott tartunk, hogy Boldizsár azt állítja: halálos fenyegetést kapott Győzikééktől. Evelin mindeközben azt mondja, őt zsarolta meg az exe, hogy közzéteszi az intim fotóit, ráadásul – és erről hangfelvétele is van – a volt apósa kilátásba helyezte, hogy lefejezi az egész Gáspár famíliát.

Fotó: Bors

„Tiszta szerelemmel szerettük egymást, aztán két hónappal ezelőtt a legnagyobb meglepetésemre Evelin azt nyilatkozta, hogy már nem vagyunk együtt„ – mondta a Bors megkeresésére Boldizsár. „Ez nagyon rosszul esett, számon is kértem, amire azt mondta, hogy nincs jövőnk, mert neki a rezsije több, mint amit én egy hónap alatt keresek... Most vasárnap még együtt voltunk három órán át. Szeretkeztünk, sőt sírt, hogy nem akar nélkülem élni, én pedig vigasztaltam. Hétfőn elmentem egy hipermarketbe és ott az egyik eladó azt mondta nekem, hogy Evelin csal engem, ráadásul az unokatestvéremmel” – tette hozzá.

Boldizsár ezek után posztolta ki a közösségi oldalaira az Evelinről készült képeket.

„Nincs szándékomban fenyegetni őket, nem akarom zsarolni. Dühös voltam, de gyorsan le is szedtem őket. Azért voltam mérges, mert megfenyegettek. Azt mondták, hogy az enyingiek majd kinyírnak engem és a családom. Hétfő este jöttek is ismeretlenek, betörték a kocsink ablakát, a bejárati ajtót, a ház üvegeit... Kihívtuk a rendőrséget, feljelentést tettünk. Azt ígérték, el fognak tüntetni engem... Csak annyit szeretnék, hogy hagyjanak békén!„ – fakadt ki Boldizsár.

Az ügyben megkerestük Gáspár Evelint is, aki azt állítja, ők kaptak halálos fenyegetéseket Boldizsáréktól.

Fotó: Bors

„Szerettem ezt a fiút, tiszta szívemből. Nem hallgattam senkire, nem számított sem rang, sem pénz, a lelke csodálatos volt, amikor együtt voltunk, minden jó volt” – kezdte Gáspár Evelin. „Volt egy-két húzása, ami nagyon nem tetszett, ezért közöltem vele, hogy köztünk vége van. Ezt viszont nem volt hajlandó tudomásul venni. Ostromolt, mindig visszasírta magát, majd öngyilkossággal fenyegetőzött és érzelmileg zsarolt. Egészen hétfő estig abban a hitben éltem, hogy végre felfogta, hogy köztünk vége„ – sírta el magát a telefonba Evelin. „Megaláz ország-világ előtt az emberi mivoltomban, nőiességemben? Hogy leszek képes ezek után bárkiben megbízni? A sunyiban elkapott ruhátlan fotóimon csámcsognak vadidegen emberek? Elmondani nem tudom, hogyan érzem most magam” – zokogott a telefonba, majd hozzátette:

„És, ha ez nem lenne elég, akkor Boldizsár apja tegnap halálosan megfenyegetett a telefonban. Azt mondta szó szerint: „Ha nem kérsz bocsánatot a fiamtól, tönkreteszem az életedet. Ha a fiamnak bármilyen baja lesz, ha beveszi a gyógyszert, vagy drogozik, levágom a fejedet. Én büntethetetlen vagyok, anyám a gyámom, labilis pszichopata vagyok, erről papírom van. Lemegyek oda hozzátok Megyerre és felakasztom a fejeteket a kerítés tetejére.” Hát így állunk most„ – sóhajtott Evelin.

Fotó: Tv2

„Nem tudom, hogy kerültem ilyen helyzetbe” – mondta Evelin, aki rendőrségi feljelentést tett a nyilvánosságra hozott intim fotói és privát üzenetei miatt, továbbá életveszélyes fenyegetés miatt.

origo.hu

Iszonyatos dolgot rögzített egy műhold egy észak-koreai temetőről

ripost.hu

Kétperces helyesírási teszt: mennyit találsz el?

borsonline.hu

Pénz üti a markukat: ez a négy csillagjegy garantáltan meg fog gazdagodni

hirtv.hu

Orbán Viktor: Az EPP-ben felosztották egymás között az EU vezető tisztségeit

ripost.hu

Most érkezett: mentőhelikopter szállt le az M5-ösön, roncsok mindenütt

hirtv.hu

Von der Leyen búcsút inthet az elnöki székének

ripost.hu

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy szerelmi élete felfordul

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. június 17-23.: Érezhető változások jönnek

ripost.hu

Vérfagyasztó jóslat: ekkor borult teljes sötétség az emberiségre

ripost.hu

Óriási fordulat az eltűnt maláj gép ügyében: furcsa hangjelek oldhatják meg a rejtélyt

ripost.hu

Katalin lett a célpontja? Sunyi tervet eszelt ki Meghan Markle

ripost.hu

A tudósok is kővé dermedtek attól, ami az óceán mélyéről előkerült

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

A Viszkis vallomása: "Az első rablás után összehánytam magam"

LELKIZŐ

„Csak menekültem" - Krausz Gábor megszólalt a háborúról, ő is a béke pártján áll

LELKIZŐ

Se veled, se nélküled: Durva, ami ezekkel a magyar sztárpárokkal történik

LELKIZŐ

Üzent a túlvilágról Berki Krisztián szelleme

LELKIZŐ

„Egy apa hatása” - Elolvadsz Rácz-Gyuricza Dóra friss babafotójától

LELKIZŐ

Végre: Ponekker Virágra újra rátalált a szerelem a válás után

LELKIZŐ

Aurelio bevallotta: Ezt tette a kislánya, amikor meglátta őt a börtön után — Videó

LELKIZŐ

Megható: Ételre sem volt pénzük, Jákob Zoli segített a rászoruló családnak – Videó