1 éve

Exkluzív videó: így emlékezik Zámbó Jimmyre az édesanyja és a legkisebb fia

Megszólalt Zámbó Jimmy 94 éves édesanyja és legkisebb fia, Adrián is a szomorú évfordulón, az énekes éppen húsz éve halt meg.

Zámbó Jimmy halálának húszéves évfordulóján kivételt tett az énekes legkisebb fia és 94 éves édesanyja, akik ritkán mutatkoznak a nyilvánosság előtt.

Most Anna néni és a huszonéves Adrián is megemlékezett a kiváló hangú énekesről, a remek édesapáról és gyermekről. Adrián, a legkisebb gyermek még csak hatéves volt, amikor az apukája elhunyt: a végzetes éjszakán ráadásul ő is ott volt a csepeli házban, de átaludta a balesetet.

Fotó: TV2

„Nagyon ritkán jövök a temetőbe, mert rossz érzés kijönni ide. Akkor szoktam, amikor az életemben olyan dolog történik, amit nem tudok megoldani, és amiben esetleg édesanyám vagy a párom sem tudnak segíteni. Én az egész tragédiát átaludtam, és másnap, amikor felkeltem, azt mondták, aput be kellett vinni a kórházba, mert nagyon fájt a feje...” – árulta el a Tények Plusznak Adrián.

Jimmy édesanyja, a 94 éves Anna néni is megemlékezett a fiáról. Még most is rengeteg rajongói levelet kap, amiben az emberek biztosítják őt afelől, mennyire szerették az énekest. De sajnos akadnak rosszindulatú üzengetők is.

„Nincs nagyobb fájdalom, minthogy ha bántják a fiamat. Én azt tartom, hogy aki nem szerette, az ne is foglalkozzon vele, de aki szerette, annak nagyon hálás vagyok!” – fogalmazott Anna néni.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!