1 éve

Hét évvel a halála után súlyos beteg kisfiún segít Cipő

A Republic együttes egykori alkalmazottját olyan mélyen megérintette az SMA-beteg kisfiú, Zsombor kálváriája, hogy elhatározta, elárverezi a hét éve elhunyt Cipő egyik pólóját, a befolyt összeget pedig Zsombi gyógyulására ajánlja fel!

Hét évvel a halála után is segít Bódi László, vagy ahogy mindenki ismerte, Cipő, aki mindig is híres volt szociális érzékenységéről.

Fotó: Horváth Balázs

Így bizonyára egyetértene azzal a kezdeményezéssel, amit a Republic volt munkatársa, Nagy Tibor István indított egy súlyos öröklődő betegségben, az SMA-ban szenvedő Zsombor gyógyulására. Az egykori menedzserasszinsztens úgy döntött, elárverezi a Facebookon Cipő pólóját, a befolyt összeget pedig a tavaly októberben született kisfiú gyógyulására ajánlja fel.

Zsombi (Fotó: Facebook)

„Cipő fekete pólója egy koncert után keveredett hozzám. Eddig őrizgettem, hiszen érthető okokból erős érzelmi szálak fűznek hozzá, tekintve, hogy Laci már nincsen köztünk. Most azonban éreztem, hogy a befolyt összeg akkora segítséget nyújthat Zsombornak, ami minden emléknél többet ér. Nagyon megérintett a kisfiú története, pedig nem ismerem a szüleit. Talán az ő gyűjtése már abban a stádiumban van, hogy érdemes beszállni a hétszázmilliós költségbe” – kezdte a Ripost-nak Tibor, aki korábban egy dedikált Republic fotót ajánlott fel, akkor a kis Zente megsegítésére.

Középen Nagy Tibor István
Fotó: Nagy Tibor István

A Republic volt munkatársa, aki egyébként a Mohikán zenekar énekese, örömmel újságolta el, hogy egy nap leforgása alatt már kétszázezer forint gyűlt össze a súlyos beteg kisfiú gyógyulására. A licitre egészen december 11-ig van lehetőség Tibor Facebook-profilján, az eredeti bejegyzés alatt. A zenész úgy véli, ha Cipő még élne, ő is az elsők között próbálna segíteni Zsomboron.

„Azt gondolom, ő is nagyon egyetértene a kezdeményezéssel, hiszen világ életében egy rendkívül érzékeny, jótékonykodó ember volt, Engem most még inkább megérintenek az ilyen történetek, hiszen a kislányom 4 hónapos” – árulta el Tibor.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!