2 éve

Aggasztó hírek érkeztek Pécsi Ildikóról, ez történt vele

Pécsi Ildikó imádott férje elvesztése után óriási lendülettel vetette bele magát a munkába. Régi jóbarátja, L. Péterfi Csaba kérte fel a Fekete Péter című zenés darab játékmesterének, de a Ripost most megtudta: Ildikó annyira legyengült, hogy jelenleg képtelen dolgozni. Pihennie kell!

Pécsi Ildikó élete igazi hullámvasút, amióta 50 együtt töltött év után elvesztette imádott férjét, Szűcs Lajost.

Fotó: Bors

A tragikus hír után a színésznő először teljesen összeomlott, majd úgy tűnt, jobban van. Unokájával is rendeződött a viszonya és hatalmas lendülettel vetette bele magát a Fekete Péter című zenés darabba, szinte az összes próbán ott volt mint játékmester, minden nap alig várta a közös munkát L. Péterfi Csabával, akit a fogadott fiaként szeret.

Aztán valami megváltozott, a dolgok rosszra fordultak.

Az első intő jel akkor jött, amikor Ildikó szeptember végén váratlanul rosszul lett gödöllői otthonában, fia, Szűcs Csaba rohant vele a kistarcsai kórházba. A színésznő vizsgálatok során esett át, a vérnyomásával akadtak komoly gondok, és bár már aznap kiengedték, infúziókúrára szorult. Úgy tudtuk, azóta már újra részt vesz a Fekete Péter próbáin, ám sajnos rossz hírt kaptunk L. Péterfi Csabától.

„Ildikó jelenleg nem tud dolgozni. Hiába kapott rendszeresen a szervezetét erősítő infúziós kúrát, nagyon legyengült. Bár nagyon szeretne részt venni a próbákon, erre sajnos most semmi esélye, ágynyugalomra van szüksége. Persze rendszeresen látogatom, és bízom benne, hogy hamarosan javul az állapota. Természetesen a fia is nagyon vigyáz rá, együtt reménykedünk abban, hogy sikerül megerősödnie” – árulta el a Ripost-nak L. Péterfi, amikor a próbafolyamatról érdeklődtünk.

Ildikó talán túl nagy lelkesedéssel vetette bele magát a munkába, és mélyen legbelül még mindig nem dolgozta fel a a tragédiát. Talán erején felül teljesített, és bár szenvedélyesen rajong a színházért, a szervezete még nem állt készen a megfeszített munkatempóra. L. Péterfi Csaba, a család és Ildikó barátai mindenesetre remélik, hogy a színésznő hamarosan jobban lesz és folytathatja a színházi munkát.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!