2 éve

A Covidnak köszönheti egyik kedvenc emlékét Sváby András

A népszerű tévés szerint fontos, hogy meglássuk a jelenlegi helyzetben is a pozitívumokat, hiszen szinte biztos, hogy mindenki fel tud majd idézni szép pillanatokat is a karanténidőszakból.

Sváby András legkisebb gyermeke, Milán még csak három éves, így természetesen igazi játszópajtásként tekint édesapjára. András pedig eleget is tesz ennek a szórakoztató feladatnak, hiszen most jóval több ideje van apának lenni, mint korábban. A tévés az ATV kamerái előtt beszélgetett Tatár Csillával, akivel megosztotta egyik legszebb emlékét, amit a karanténidőszakból őriz.

Fotó: ATV

„A Covidnak csak a negatív hatásairól beszélünk, hiszen egy borzasztó dolog. De vannak olyasmi hozadékai is, amiket azért nem fogunk elfelejteni, mert talán jó dolgok. Ha majd egyszer visszapörgetem az életem filmjét akkor biztos, hogy benne lesz az a jelenet, hogy én a Milánnal sétálok egy mezőn és találunk egy roncs traktort és azon mászkálunk le, föl. Az a traktor egy biztos pont lett, ahová visszajárunk”-mesélte András. A teljes beszélgetést vasárnap este láthatják azok a nézők, akik a Mond el Tatár Csillának című műsort választják.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!