2 éve

Megtaláltuk: Ennyiért árulja a család Gesztesi Károly budakalászi luxusházát

Eladásra kínálja a család Gesztesi Károly budakalászi otthonát. A hirdetésben feltöltött fotókon a színész személyes holmijai mellett egy plüss Shrek is árválkodik az egyik gyerekszobában. Az utóbbit tekintve nem volt nehéz rájönni, ki lakott nemrég a gyönyörű házban...

210 millió forintért bárki beköltözhet Gesztesi Károly budakalászi otthonába. A Ripost vette észre, hogy a legnagyobb hazai ingatlanportálon árulják az év elején elhunyt színész 217 négyzetméteres luxusotthonát. Azt az ingatlant, ami szám szerint a 27. volt Gesztesi életében, és amiről azt mondta, nem adja már tovább senkinek.

„Budakalászon kínálom megvételre ezt a különleges kétgenerációs újszerű családi házat. Az ingatlan a mediterrán stílus szerelmeseinek jelenthet gyönyörű otthont” – olvasható a hirdetésben, amihez fotókat is csatoltak. Ezeken jól látszik, hogy a színész személyes holmijai mellett egy plüss Shrek is árválkodik az egyik gyerekszobában.

Fotó: Keller Mátyás / Ripost

Összesen két nappali, 6 háló, 2 gardrób, fürdőszoba és két konyha található az ingatlanban. Ehhez társul egy csodálatos 914 négyzetméteres kert, 4 állásos belső parkoló, jakuzzi és úszómedence is.

„Remek ízléssel és nagy körültekintéssel, szeretettel épült. Nyaraljon otthonában egész évben” – írták a portálon egyébként teljesen tökéletesen, hiszen Gesztesi maga is így gondolt az otthonára.

Fotó: ingatlan.com

Minden szegletét imádta, és joggal is volt büszke rá, hiszen elmondása szerint „végre” a saját ízlése szerint rendezhette be. Minden luxussal felszerelte, és mind az öt gyermekének jutott benne bőven hely. Az egyszintes, két lakásból álló ház egyikében élt Gesztesi, míg a másik lakásban a második felesége, Nikolett és három közös gyerekük Márk, Dávid és Áron. De sokszor időzött nála Csarnóy Zsuzsától született fia, Máté és Liptai Claudiával közös lánya, Panka is.

„Ez tulajdonképpen egy legényház, egyedül élek itt, de a gyermekeim bármikor jöhetnek hozzám” – mutatta be otthonát a színész még 2013 márciusában a Hal a tortán című műsorban.

„Ez a ház csak az én ízlésem!„

- mondta akkor a színész, aki egyébként 2016-ban eladásra kínálta a házat, mégis meggondolta magát. Jól tette, hiszen azóta duplájára nőtt az értéke… Gesztesi egészen a január 4-i váratlan haláláig az ingatlanban élt.

Információink szerint a színész nem írt végrendeletet. Jelenleg is tart a hagyatéki tárgyalás, aminek a végén hivatalosan is az öt gyermek nevére kerül az ingatlan.

Hogy mi lesz Gesztesi egykori luxusotthonának sorsa? Elolvashatod a Ripost napilap szerdai számában, amiben további képeket is láthatsz a házról.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!