2 éve

Megcsalta a férje a magyar sztáranyukát: két gyerek után különválnak

Kilenc év együttlét után válik Futács Gitta és férje, Futács Márkó. A válogatott focista megcsalta feleségét.

Hírességek sora állt Futács Gitta modell mellé, aki a napokban jelentette be az Instagramon: hűtlensége miatt külön utakon folytatja két gyermeke édesapjával, Futács Márkó válogatott focistával. A modell és a sportoló kilenc év együttlét, három év házasság és két közös kislány után szétmentek.

Fotó: Facebook

„Hol is kezdjem… Külön folytatjuk… Mindig tudtam, hogy aki keres, az talál… Én soha nem kutakodtam! Többre tartom magam ennél, illetve tökéletes volt minden… Vagyis azt hittem… Nem tudom, hogy a mai romlott világban 10-20 év után elvárható-e a hűség, egy dolgot viszont biztosan megérdemeltem volna, és az a diszkréció.”

A bejegyzést elárasztották a hozzászólások, a legtöbben támogatásukról biztosították a modellt. Gittának olyan hírességek is üzentek, mint a Feleségek luxuskivitelben című reality-ben szerepelt Csősz Boglárka és Vasvári Vivien, illetve Palácsik Lilla.

„Kaptál egy új esélyt, hogy valaki sokkal jobban értékeljen és szeressen. Tudati szinten magasabbra emelkedtél, és sok új, jó dolgot fog hozni a következő időszak. Olyan dolgokat és embereket, akik a boldogságodat szolgálják majd, ezért még ha nehéz is most, ne légy szomorú. Láss hozzá az új életedhez sok reménnyel, azt kívánom!” – üzente Csősz, aki szerint kár lenne Gittának ígéretéhez híven hátat fordítania az Instagramnak, mert a pozitív visszajelzések reményt adhatnak neki az újrakezdéshez.

Vasvári úgy fogalmazott a Bors szerint: „Minden jobb lesz, meglátod, te a legjobbat érdemled, nem pedig ezt!”

Ám a legszívhezszólóbb komment a babát váró Palácsiktól érkezett: „Nagyon szeretünk. Nagyon jólelkű ember vagy, aki biztosan a boldogságra született. Soha ne légy szomorú, nekem idáig is te voltál és te is maradsz a mintamami.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!