2 éve

Nehéz helyzetbe került a TV2 műsorvezetője a koronavírus-járvány miatt

A Mokka házigazdája két éve albérletben él a családjával, mert épül az álomotthonuk, a jelenlegi helyzet miatt azonban kérdéses, hogy mikor költözhetnek be.

Nincs könnyű helyzetben Istenes László! A TV2 műsorvezetője évek óta építkezik, hogy a családjával beköltözhessenek az álomotthonukba. Lászlóék immáron két éve albérletben élnek, és úgy tűnik, ez jó ideig még így is marad, hiszen a koronavírus-járvány miatt most az építkezés is csúszik.

Fotó: Ripost

„Évekig terveztük, rengeteg munka, energia van benne és végül is azt hiszem, sikerült a legjobb időszakban belevágnunk... Ja, nem! Nem részletezem. Aki hozzánk hasonlóan most van benne, az úgy is tudja... Másnak meg van most más feladata, gondja, baja, története. Mi sem így terveztük 2020-at. Két éve albérletben lakunk, két éve állnak dobozokban raktározva szeretett dolgaink... Amivel nincs nagy baj, szeretjük az átmeneti szállásunkat, de már jó ideje a saját otthonunkban kellene lennünk, saját tárgyaink között. Szóval ebben a hangulatban, ilyen körülmények között építkezni... Hagyjuk!” - írta a bejegyzésében a műsorvezető.

László ennek ellenére próbálja pozitívan felfogni a helyzetet, és abban bízik, hogy idővel valóra válhat az álmuk, és beköltözhetnek a házukba.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!