2 éve

Lesújtó hír jött, gyászolnak az Operettszínház sztárjai

Csütörtök este adtak volna jótékonysági koncertet egy beteg kisfiú megsegítésére, de a kis Zsombor szervezete február 4-én éjszaka feladta a küzdelmet.

Az Operettszínház nyolc sztárja lépett volna fel csütörtök este Budapesten, hogy azt est bevételével támogassa egy 13 éves súlyos beteg, agydaganattal küzdő kisfiú gyógyulását.

Nyolc művész lépett volna fel a jótékonysági esten
Fotó: Facebook

A fellépő művészek azért döntöttek Zsombor támogatása mellett, mert Magyarországon nem volt lehetőség a további kezelésre. Kölnben, az ottani klinika visszajelzése alapján tudták volna fogadni, ahol egy utolsó esélyt kaphatott volna. Erre azonban sajnos már nem kerül sor, a kis Zsombor ugyanis február 4-én éjszaka elhunyt, szervezete feladta a küzdelmet. Peller Károly, a fellépő művészek egyike a Ripost-nak mesélt a feldolgozhatatlan tragédiáról.

Fotó: Facebook

„Kapcsolatban voltunk Zsombor családjával, főleg Szendi Szilvi és Dolhai Attila, így még nehezebb megszólalni erről. A szerda reggeli hír óta igazából magunkhoz se tértünk. Egy hete lehetett tudni, hogy baj lesz, de az ember mindig bizakodik, hogy nem történik meg a legrosszabb. Sajnos megtörtént. Egész délelőtt beszélgettünk, hogy mi ilyenkor a legjobb megoldás. Iszonyú nagy volt a dilemma, hogy megtartsuk-e a koncertet, de végül arra jutottunk, hogy lemondjuk. Még akkor is, ha a befolyt összeget más beteg gyerek megsegítésére tudtuk volna fordítani. Éreztük, hogy nem tudtunk volna vidámkodni, én szerintem sírva fakadtam volna éneklés közben” – mondta lapunknak a színész, aki természetesen ott lesz majd a kis Zsombor temetésén.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!