2 éve

Drogkoktéllal kezdte a reggelt Justin Bieber kávé helyett

Justin Bieber élete sötét szakaszáról mesélt, és elárulta, hogy most milyen gyógykezeléseket kap.

A YouTube-on futó dokumentumsorozatának legfrissebb részében Justin Bieber múltja sötét éveibe avatta be a nézőket.

Fotó: AFP

A The Dark Season című epizódban a kanadai énekes felfedte, hogy pár éve egyre ijesztőbb méreteket öltött a tiltott szerek használata az életében.

Az egyik biztonsági emberem egy éjjel bejött a szobámba, hogy megnézze, van-e pulzusom egyáltalán. Az emberek nem is gondolják, mennyire komoly volt már ez az ügy. Tényleg tiszta ijesztő. Mikor reggel felkeltem, az első dolgom volt, hogy bevettem az antidepresszánsokat és elfüstöltem egy füves cigit. Így indult a nap. Ez egy menekülés volt számomra.

Majd elmondta, másfajta függőségei is voltak, például a Molly nevű partidrog használata, valamint különböző hallucinogén gombák vásárlása és elfogyasztása.

„Fiatal voltam, és ahogy rajtam kívül sokan mások az iparban, kipróbáltam dolgokat, mialatt felnőttem. Csakhogy ezek a dolgok nálam a kamerák előtt játszódtak, nem úgy, mint mindenki másnál. Marha sok pénzem volt és mindenem megvolt. Elkezdtem rossz dolgokat jónak látni, mert ott voltak az orrom előtt. Azt hittem, ha ezt vagy azt megkapom és megteszem, boldog leszek” – vallotta be a népszerű énekes.

Úgy döntöttem, abbahagyom, mert olyan volt, mintha haldokoltam volna. A biztonsági őröm jött be egyik éjjel a szobába, hogy megnézze, van-e egyáltalán még pulzusom. Az emberek nem tudják, milyen komoly is volt. Kínoztam a testemet, de most a gyógyulási folyamat zajlik.

Bieber elég különleges kezeléseket kap. Az egyik az úgynevezett hiperbár oxigénterápia, amikor 100 százalékos tisztaságú oxigént kell belélegeznie megnövekedett nyomás alatt, egy túlnyomásos kamrában. De emellett intravénás kezelést is kap, amely során infúziós oldatokkal juttatnak be a szervezetébe különféle hatóanyagokat.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!