3 éve

Teljesen kiborult, megalázták az 50 éves sztárszínésznőt kinézete miatt

Renée Zellwegert egy ideje nem láthattuk a nyilvánosság előtt, de nemsokára a mozivásznon tér vissza.

Bridget Jones megformálóját folyamatosan a plasztikai műtétekkel fárasztják, mióta 2014-ben, radikálisan megváltozott a külseje. Renée Zellweger egy rádióadásban beszélt a plasztikai műtétjeiről, amiért szerinte az internettől „nemzetközi megalázást” kapott. Zellweger egy időre el is tűnt Hollywoodból öt évre, hogy összeszedje magát a sok negativitás miatt, még a londoni metrón is kapott ezekből.

Fotó: Profimedia

„A londoni metrón utaztam, leültem egy idősebb hölgy mellé, ott volt egy korombéli férfi a barátnőjével vagy a húgával, igazából mindegy is, nem ismertek fel. Hollywoodról kezdtek beszélni, hogy az ottani színésznők mennyire hülyék, főleg az a Renée Zellweger. Aztán jött, hogy: »Miként tehette ezt az arcával? Hát hogy néz már ki? Rá sem ismerünk!«, és hasonlók. Én meg csak csendben hallgattam. Útközben a férfi továbbra is azt ecsetelte, mennyire hülye vagyok, én meg fogtam, készülődtem a leszálláshoz, és belenéztem az arcába. Ő meg csak hebegett, habogott, próbált menteni, miután felismert: »Te pont úgy nézel ki, ahogy a tévében! Döbbenetes!«, én meg annyit válaszoltam: »Tök fura, nem?«” – emlékezett vissza egy esetre a színésznő, de ennyivel nem volt vége:

„Végül, mielőtt kiszálltam volna, még egy kínos mondatot kinyögött: »Te jól ismered Hugh Grantet.«, de erre is válaszoltam: »Igen, ismerem, kedves fickó, majd átadom, hogy üdvözlöd«” – idézte fel a színésznő az interjúban.

Az 50 éves sztár a Judy Garland szerepében tér vissza hamarosan a mozivászonra – írja a Daily Mail.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!