3 éve

Nagyon szomorú: élő adásban fakadt sírva Marsi Anikó

A Tények mûsorvezetõjét is tanította a Szomszédok atyja, Horváth Ádám, aki különleges módon bánt a diákjaival. Halála ezért mélyen megérintette õt.

Nem tudta visszatartani a könnyeit Marsi Anikó, akit mélyen megrázott Horváth Ádám halálhíre.

A Tények műsorvezetője rengeteget köszönhet a rendezőnek, aki az egyetemi évei alatt apja helyett apja volt. Anikó a Mokka szerdai adásában emlékezett meg egykori mentoráról, aki Mádai Vivient is tanította.

"Tizennyolc éves voltam, amikor bekerültem a főiskolára, és ő volt az egyik osztályvezető tanárom. Õ odafigyelt arra is, hogy van-e pénzünk ennivalóra, vagy volt olyan, hogy el kellett mennünk az osztállyal egy rendezvényre, ő pedig megkérdezte tőlem, hogy van-e pénzem cipőre? Kérdeztem, hogy miért, ciki, ami rajtam van? Mondta, hogy hát, ebben ne jöjjön, és odaadta a pénzt. Elsőre ez roppant kellemetlen volt, de aztán rettenetesen hálás voltam érte. Ugyanilyen szeretettel vette körül a többieket is az osztályban" - mondta el a könnyeivel küszködve Anikó.

Anikó és Vivien egyetértettek abban, hogy Horváth Ádám egy rendkívül tiszteletet parancsoló, ám csupaszív ember volt, akit mindenki szeretett.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!