3 éve

Srí Lankán rekedt a magyar rádiós, a szállodát sem hagyhatja el családja

"Most hallottunk a robbantásokról... Szörnyû, elmondhatatlan, senki nem érti, hogy mi történt és miért."

Világszerte ezrek reménykednek, hogy szeretteik mihamarabb hírt adnak arról, túlélték-e a Srí Lanka-i merényleteket. Mint kiderült, a magyar rádiós, Rákóczi Feri és családja néhány napja szintén ott nyaral."Most hallottunk a robbantásokról… Szörnyű, elmondhatatlan, senki nem érti, hogy mi történt és miért. Mi messze vagyunk, itt minden rendben, jól vagyunk" – nyugtatott meg mindenkit egy rövid posztban a műsorvezető, aki legutóbb a fővárostól, Colombótól – ahol a legtöbb robbanás történt136 kilométerre lévő Dambullából jelentkezett be. 

Kedvese, Judith szintén jelezte, hogy jól vannak, de a Blikk úgy tudja, nem hagyhatják el a szállodát, és egyelőre az internetet sem használhatják, azt ugyanis a hatóságok lekapcsolták, hogy ne terjedjenek álhírek. Nemcsak a rajongók, de a műsorvezetőtárs, a szintén szabadságát töltő Sebestyén Balázs is aggódott Feriékért.

"Amikor meghallottam, mi történt azonnal ráírtam Ferire, hogy minden rendben van-e. Megnyugtatott, hogy minden oké, hála istennek ők a sziget közepén voltak, éppen ezért messze a robbantásoktól, de nincs net és kijárási tilalom van. Borzasztó, ami történt, de remélem, azért tudnak pihenni kicsit, mert nagyon megérdemlik!" – nyilatkozta a lapnak Balázs.

A robbantások miatt a TV2 is kiadott egy közleményt, hiszen az Ázsia Expressz második szériáját is a szigetországban kezdték el forgatni: "Szomorúan értesültünk a Srí Lankán történt lesújtó eseményekről. Az aggódó kérdésekre reagálva közöljük, hogy az Ázsia Expressz 2. stábja és a szereplőink teljes biztonságban vannak, mivel egy hete már Indiában forgatnak."

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!