3 éve

Megszólalt Pécsi Ildikó exmenye: Retteg, hogy kilakoltatják a fiát

Újabb fejezetéhez érkezett Pártos Csilla és Pécsi Ildikó háborúja!

Pártos Csilla soha nem gondolta volna, hogy egy nap valóban bekövetkezik az, amitől a legjobban rettegett: nevezetesen, hogy  rendőrök és végrehajtók árasztják el egykori otthonát és az utcára teszik imádott fiát, Csabit. Márpedig úgy tűnik, hogy a kilakoltatás elkerülhetetlen, Pécsi Ildikónak esze ágában sincs megkegyelmezni az unokájának.

Pártos Csilla ügyvédje, aki egyben a kedvese is, lapunknak reagált a kilakoltatás szomorú hírére.

"Való igaz, hogy a napokban kaptuk meg a bíróság végzését arról, hogy május elsején Pécsi Ildikó kérésére végrehajtó és rendőrség útján fogják kilakoltatni Csabit az otthonából" - kezdte a %RIPOST%-nak Dániel, Csilla ügyvédje, majd hozzátette, egyszerűen nem tudja megérteni Pécsi Ildikó viselkedését.

Természetesen megkerestük Pártos Csillát is, aki mély aggodalommal a hangjában bevallotta: nagyon félti a fiát!

"Ettől féltem a fiamat a legjobban. Bár Csabi semmi jogtalant nem követett el, egyszerűen csak él és lakik ott, ahol eddig, majd egy napon csengetnek és rendőrök kivezetik az otthonából.  Nem értem, hogy juthattunk el idáig, hiszen az ajtó eddig is nyitva állt az édesapa és a nagyszülők előtt, de egyszer sem éltek a lehetőséggel. Megértem, hogy a fiam miért van még mindig a házában, még én sem hiszem el, hogy egy ilyen kilakoltatás a mi családunkban megtörténhet" - méltatlankodott az édesanya.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!