3 éve

2018 legfájdalmasabb sztárszakításai

Bár azt mindenki tudja, hogy a legnagyobb szerelmek sem tartanak örökké, mégis, a 2018-as év valahogy különösen bõvelkedett széthullott házasságokban, lefújt esküvõkben, fájdalmas szakításokban. Ezek a párok már biztos nem köszöntik együtt az újévet.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor

Október végén robbant a hír, hogy Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor 12 év után rájöttek, hogy nincs tovább, és elváltak útjaik. A műsorvezető nővére tragikus halála után döntött úgy, új alapokra helyezi az életét, csak olyan szereplőkre vágyott, akikre támaszkodhat, így fogalmazódott meg benne az az elhatározás, hogy véget vet a párkapcsolatának. Ahogy fogalmazott, régóta csak közös gyermekük, Nóri tartotta őket össze. Andrea a szakítást követően azonnal elköltözött, és még a TV2-nél is felmondott. Gábor azóta szingli, és bár hivatalosan Andinak sincs új párja, nemrég hírbe hozták sármos pszichológus kollégájával, Gaál Viktorral.

Gregor Bernadett és Szarvas Attila

Derült égből a villámcsapásként érte a rajongókat, hogy Gregor Bernadett negyedik házassága is zátonyra futott. A hírt maga az exférj, Szarvas Attila kotyogta ki a Facebookon. A színész tudatta, hogy közös megegyezéssel vált el Bernitől, akitől szép lassan elhidegült, nem egy harmadik fél felbukkanása miatt omlott össze a közösen felépített életük. A sors pikantériája, hogy a két színész a válás ellenére továbbra is együtt dolgozik az Újszínházban, így teljesen soha nem fognak tudni elszakadni egymástól.

Ábel Anita és Fekete Krisztián

A Szomszédok egykori sztárja 16 év házasság után döntött úgy, hogy elválik férjétől, Krisztiántól, akitől Luca nevű lánya is született. A válást a színésznő kezdeményezte, állítása szerint úgy érezte, hogy mindenkinek jobb, ha külön utakon folytatják, miután egyre gyakrabban vitatkoztak. A műsorvezető és férje között ennek ellenére megmaradt a jó viszony, és a gyermekük láthatásával kapcsolatban sem szabnak szigorú szabályokat, Luca akkor megy Krisztiánhoz, amikor csak akar. Anita szerint egy ilyen helyzetet éretten kell kezelni, illetve tudomásul kell venni, hogy bizonyos dolgoknak lejár az idejük.

Pintér Tibor és Rubos Friderika

A Nemzeti Lovas Színház igazgatójának elég viharos kapcsolata volt a 20 éves Rubos Friderikával, több hullámvölgyük is volt, ám sokáig úgy tűnt, kitartanak egymás mellett. Végül mégsem így lett. Pintér Tibor novemberben árulta el, hogy elengedte fiatal kedvese kezét, akit többek között az is zavart, hogy Tenya a Kincsem Park egy szolgálati lakásában lakik, ahol egész nap a lószag az úr. A színész ennek ellenére nem égetett fel minden hidat, így ki tudja, talán egy szép napon ismét egymásra találnak...

Iszak Eszter és Dobrády Ákos

Az idén szakítók közül talán Iszak Eszter magánéleti drámája a legszövevényesebb, hiszen 7 év együttlét, egy eljegyzés, és egy szakítást követő kibékülés után intett végleges búcsút a TNT frontemberének, Dobrády Ákosnak. Bár a modell-műsorvezető sosem nyilatkozik a magánéletéről, novemberben kivételt tett, hogy elejét vegye a találgatásoknak.

A külföldi sztárpárok is nehéz éven vannak túl

A magánéleti válság a legnagyobb hollywoodi hírességeket sem kímélte 2018-ban. A legmeglepőbb válás Robert De Niro nevéhez fűződik, aki 20 együtt töltött év után jelentette be, hogy elválik nejétől Grace Hightowertől. Rajta kívül Jennifer Aniston szakítása váltott ki még órási médiaérdeklődést, a Jóbarátok egykori sztárja ugyanis épp Valentin napon tudatta a nagyvilággal, hogy esküvő helyett kirúgta kedvesét, Justin Theroux-t. Paris Hilton is szingli nőként köszönti az újévet, miután novemberben felbontotta az eljegyzését Chris Zylkával.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!