3 éve

Beismerő vallomást tett Arnold Schwarzenegger

A Terminátor a nyilvánosság elõtt kért elnézést a viselkedéséért.

A 2003-as kormányzóválasztás során több nő is megvádolta Arnold Schwarzeneggert, hogy a színész tapogatta, simogatta őket. Akkor is elnézést kért a méltatlan viselkedése miatt, és most, egy évvel a #MeToo mozgalom elindulása után ismét bocsánatot kért.

"Visszatekintve, többször is átléptem a határt. Rosszul érzem magam emiatt és ezért még egyszer elnézést kell kérnem a hölgyektől, akiket megbánthattam" - mondta a 71 éves színész a Men's Health magazinnak adott interjújában.

Amikor kormányzó lett, biztosítani akarta a nyugodt légkört az irodában, ezért az összes munkatársával együtt részt vett egy szexuális zaklatás elleni tanfolyamon, ahol megtanulták, jogi szempontból ez mit takar és milyen következményei lehetnek, valamint azt is, mi a helyes viselkedés a munkatársak között.

"A botrány ellenére mindig is tisztában voltam azzal, hogy mi egy férfi dolga és hogyan kell megfelelően viselkedni. Az édesanyám az a nő, akit mindenkinél jobban szeretek. És mindig is tiszteltem, egy fantasztikus asszony. És miatta tanultam meg, hogy a többi nőt is tisztelni kell" - nyilatkozta.

Azt is bevallotta, bánja, hogy politikai ellenfeleit "kislányosnak" nevezte. Mint mondta, úgy érezte, ez a helyes, mert nem tisztelte azokat a férfiakat, akik nem vállalták a kockázatot. Szerinte ez olyan kislányos viselkedés volt, hogy megérdemelték a gúnynevet.

2011-ben azonban egy még nagyobb botrányba került: akkor derült ki, hogy közös gyermeke van a saját házvezetőnőjükkel. A feleségének azt mondta, nem is tudta, hogy ő a gyerek apja, a fiú születése után hét vagy nyolc évvel vallotta be neki ezt a házvezetőnő. A feleségét nem hatotta meg ez a magyarázat, Maria Shriver elindította a válókeresetet.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!